Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Baby Gabi: Rémálommá vált a klipforgatás

Baby Gabi az új klipje forgatásán Forrás: Facebook

Reménytelen helyzetből hozta össze legújabb klipjét Baby Gabi. Az énekesnő szembeszállt a pechszériával.

A napokban debütált Baby Gabi Főnix című számának videóklipje. Szoros volt az ütemterv, ugyanis a forgatás a premier előtti hétre volt beütemezve. Aznap reggel Gabi boldog izgatottsággal ébredt, épp a haját és sminkjét készítették elő, amikor lesújtó telefonhívást kapott.

„Minden úgy kezdődött, hogy a forgatás előtti napon mosogatás közben letört az egyik frissen manikűrözött körmöm. Aztán a forgatás reggelén hívtak, hogy baj van” – idézte fel lapunknak Szklenár Gabriella, azaz Baby Gabi. „Egy Balaton-parti romos laktanyában készültek volna egyes jelenetek, ám épp a forgatás előtti napon jelent meg egy cikk arról, hogy a helyszínen engedélyt kell kérni a forgatásra, ráadásul kiderült, hogy aznapra már le is foglalták!”

Baby Gabi klipforgatás Forrás: Facebook
Baby Gabi nem várt nehézségekbe ütközött a legutóbbi klipforgatásán, ám őt semmi sem tántorította el Forrás: Facebook

 

Az énekesnőnek gyakorlatilag néhány perce volt, hogy új helyszínt találjon, s időben szóljon a stábnak, hogy ne induljanak el a Balatonra.
„Végül a fodrászomnak jutott eszébe Pécelen egy romos helyszín, ahová a gyermekei néha kijárnak. Képek alapján épp olyan volt, amit elképzeltem, hogy már indultunk is. Azzal nem számoltam, hogy az utolsó néhány kilométeren elhasznált földút vezet a célig. Az autómat teljesen szétkarcolták a bokrok” – sorolta a pechszériát Gabi, aki túlélő üzemmódba kapcsolva nem engedte, hogy bármi eltántorítsa a céljától.
„Végül minden jól alakult. Rendkívül elégedett vagyok az eredménnyel. A Kozmix két tűztáncos lánya és még két táncoslány szerepel benne, a helyszín pedig épp azt a hangulatot adja vissza, amit szerettem volna. Méltó videóklipje lett a tizedik nagylemezem, a FőniX címadó dalának” – summázta a Sztár Limonádénak Baby Gabi.