Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Balesetet szenvedett Ördög Nóri és az Ázsia Expressz stábja a Fülöp-szigeteken

Az ázsiai földrészre visszatérve hamarosan elindul az Ázsia Expressz új évadának forgatása. A TV2 szuperprodukciójában ezúttal nyolc kalandvágyó pár próbál szerencsét Fülöp-szigetek és Tajvan mesés vidékén. Útnak indult többek közt Stohl András és Till Attila, Mikes Anna és Krausz Gábor, Zámbó Krisztián és Adrián, Jolly és Barbara, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, hogy megküzdjenek a 15 millió forintos fődíjért.

Másfél napos utazás után megérkeztek a Fülöp-szigetekre az Ázsia Expressz ötödik évadának versenyző párosai és velük együtt a műsorvezető, Ördög Nóra is. A TV2 sztárja a stábbal együtt utazott a buszban a reptérről a szállodába, amikor baleset érte őket.

„Máris elképesztő izgalmak vannak. Jöttünk az autóúton, és a mellettünk lévő busznak fölnyílt oldalt a csomagtároló ajtaja, és hozzáért a mi autónkhoz, és végigszántotta az oldalát” – mesélte az esetet a sztáranyuka Instagram-oldalán hozzátéve: “Békés rendezésre került ez a dolog.”

Na de visszatérve a műsorra, egy olyan házaspár is elindul a versenyben, akik pár évvel ezelőtt ugyanezen a csatornán már bizonyítottak a Legbátrabb páros című reality-ben. Laky Zsuzsi és Dietz Guszti ettől függetlenül nem elbizakodottak, tudják, hogy bár erősek, itt nem csak ezen múlik a győzelem.

„Ami miatt nagyon izgulok, az az állandó bizonytalanság, hogy ki van előttünk, hol állunk éppen, hogy nem fogjuk tudni valaki már beért-e a célhoz – nyilatkozta a szépségkirálynő. – Mert egyébként tudom, hogy erősek vagyunk, ez nem kétséges, de nem ezen múlik! De persze igyekszem majd ezt is elengedni, de attól tartok, nem fogom tudni. Szerencsére ott lesz mellettem ellenpontnak Guszti, aki halál nyugodt, őt ez nem fogja érdekelni, én vagyok a paragép! Egyébként nem félek se a kígyóktól, se a pókoktól, se a bogaraktól. Tényleg, nem félek semmitől és ez szerintem előny lehet majd kint!”

A kétgyermekes sztáranyuka azt sem titkolja, biztosan lesznek konfliktusaik férjével, ami miatt előfordulhat az is, hogy nem mindenki szimpatizál majd velük.

„Guszti, ahogy a legtöbb férfi, ha éhes, ha nem tud enni, akkor ki tud borulni. Na meg ha nem tud aludni, nem tudja kialudni magát és ugye ezek simán előfordulhatnak majd kint. Ő ezeken fog kiakadni, na ilyenkor nem higgadt. De ez nem baj, mert én ezt már a Farm VIP-ben is mondtam, hogy én olyan vagyok, hogy néha szükségem van rá, hogy helyre rakjon, hogy kicsit erélyesebben rám szóljon, mert utána újra tudok majd koncentrálni. De mi alapvetően temperamentumosabbak vagyunk, kimondjuk, amit gondolunk, persze ez biztos sok mindenkinek nem tetszik majd” – fejezte be Laky Zsuzsi.