Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Bangó Margit könnyeket csalt a szemekbe Csibész Tóth Miki műsorában

Csibész Tóth Miki Dalok mindenkinek című műsorának felvételén járt a Kossuth-díjas Bangó Margit művésznő. Miki elmesélte lapunknak, mekkora megtiszteltetés volt, hogy egy élő legenda fogadta el meghívását, amiről a közönség a cigánydalok királynőjének színpadra lépése előtt mit sem sejtett. A fiatal énekes elárulta, mi előzte meg ezt a estét. A felvételeket hamarosan a Zenebutik TV-n láthatjuk viszont.

Április 14-én, Tatán a Pizza & Gyros Bár – Étterem és Pizzériában felejthetetlen estét nyújtott a közönségnek Csibész Tóth Miki. Mindenki meglepődött, mikor Bangó Margit művésznő a színpadra lépett, hiszen a stábtagokon és producereken kívül senki nem tudta ki lesz a fellépő.

„Nem tudnék olyan embert mondani a helységeben, akinek nem volt könny a szemében. Eufórikus állapot volt” – kezdte lapunknak Tóth Miki, aki kijelentette, hogy karrierjének ez volt az eddigi csúcspontja.

A műsorban Bangó Margit a Nádfedeles kulipintyó és a Jó lenne 120 évig élni című dalát adta elő, majd lánya, Bangó Marika is fellépett. A meglepetések sora itt még nem ért véget, hiszen egy duettet is hallhatott tőlük a közönség. Az este végeztével Tóth Miki vacsorával lepte meg a művésznőt és családját. Az étterem külön nekik készített személyre szóló menüt.

„Nagyon boldog vagyok, hogy ez az este létrejöhetett. Köszönöm Szűcs Balázsnak, az egész stábnak és az étteremnek is” – mondta Csibész Miki, aki elmesélte, hogy a műsort megelőzte egy korábbi vacsora, ami Bangó Margit gyáli otthonában lett megtartva. Megtiszteltetésnek érzi, hogy meghívást kapott, hiszen nem sok embernek adatik meg az ilyesmi.

„Hatalmas szeretet övezte azt a beszélgetést, és ez a műsor estéjén is folytatódott. A művésznő a megérkezése óta végig mosolygott velünk. Próbáltunk mindenben a kedvére tenni, de egyszerűen annyira bájos volt. Mindenkit elragadtatott. Ez egy nagyon nagy dolog. Elmondta, hogy csak miattam vállalta ezt az estét…. Ami még nagyon jól esett, hogy a színpadon keresztfiaként titulált már engem” – nyilatkozta Miki, majd hozzátette, hogy Bangó Marikával már régre nyúlik vissza a kapcsolatuk.

„Bangó Marika és a férje, Elemér nagyon sokszor vendégei a klubestjeimnek”

Miki elárulta, hogy Marikával hét éve jó barátok és az ő közbenjárása nélkül ez az este nem jöhetett volna létre. Így megkerestük őt is, hogy pár szóban mesélje el nekünk, mi volt a nagy esemény előzménye.

„A Zenebutik műsora már többször kérte édesanyámat, hogy menjen el, de nem vállalta. Most viszont a barátaimról volt szó, a nála töltött közös vacsorán ketten kértük meg, így szívesen jött. Miki és Imi még tortát is csináltak a szülinapjára. Nagyon jól érezte magát, jó volt a társaság. Lesték a kegyeit, de nem csak az övét, az enyémet is” – nyilatkozta Bangó Marika.