Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Bangó Margit könnyeket csalt a szemekbe Csibész Tóth Miki műsorában

Csibész Tóth Miki Dalok mindenkinek című műsorának felvételén járt a Kossuth-díjas Bangó Margit művésznő. Miki elmesélte lapunknak, mekkora megtiszteltetés volt, hogy egy élő legenda fogadta el meghívását, amiről a közönség a cigánydalok királynőjének színpadra lépése előtt mit sem sejtett. A fiatal énekes elárulta, mi előzte meg ezt a estét. A felvételeket hamarosan a Zenebutik TV-n láthatjuk viszont.

Április 14-én, Tatán a Pizza & Gyros Bár – Étterem és Pizzériában felejthetetlen estét nyújtott a közönségnek Csibész Tóth Miki. Mindenki meglepődött, mikor Bangó Margit művésznő a színpadra lépett, hiszen a stábtagokon és producereken kívül senki nem tudta ki lesz a fellépő.

„Nem tudnék olyan embert mondani a helységeben, akinek nem volt könny a szemében. Eufórikus állapot volt” – kezdte lapunknak Tóth Miki, aki kijelentette, hogy karrierjének ez volt az eddigi csúcspontja.

A műsorban Bangó Margit a Nádfedeles kulipintyó és a Jó lenne 120 évig élni című dalát adta elő, majd lánya, Bangó Marika is fellépett. A meglepetések sora itt még nem ért véget, hiszen egy duettet is hallhatott tőlük a közönség. Az este végeztével Tóth Miki vacsorával lepte meg a művésznőt és családját. Az étterem külön nekik készített személyre szóló menüt.

„Nagyon boldog vagyok, hogy ez az este létrejöhetett. Köszönöm Szűcs Balázsnak, az egész stábnak és az étteremnek is” – mondta Csibész Miki, aki elmesélte, hogy a műsort megelőzte egy korábbi vacsora, ami Bangó Margit gyáli otthonában lett megtartva. Megtiszteltetésnek érzi, hogy meghívást kapott, hiszen nem sok embernek adatik meg az ilyesmi.

„Hatalmas szeretet övezte azt a beszélgetést, és ez a műsor estéjén is folytatódott. A művésznő a megérkezése óta végig mosolygott velünk. Próbáltunk mindenben a kedvére tenni, de egyszerűen annyira bájos volt. Mindenkit elragadtatott. Ez egy nagyon nagy dolog. Elmondta, hogy csak miattam vállalta ezt az estét…. Ami még nagyon jól esett, hogy a színpadon keresztfiaként titulált már engem” – nyilatkozta Miki, majd hozzátette, hogy Bangó Marikával már régre nyúlik vissza a kapcsolatuk.

„Bangó Marika és a férje, Elemér nagyon sokszor vendégei a klubestjeimnek”

Miki elárulta, hogy Marikával hét éve jó barátok és az ő közbenjárása nélkül ez az este nem jöhetett volna létre. Így megkerestük őt is, hogy pár szóban mesélje el nekünk, mi volt a nagy esemény előzménye.

„A Zenebutik műsora már többször kérte édesanyámat, hogy menjen el, de nem vállalta. Most viszont a barátaimról volt szó, a nála töltött közös vacsorán ketten kértük meg, így szívesen jött. Miki és Imi még tortát is csináltak a szülinapjára. Nagyon jól érezte magát, jó volt a társaság. Lesték a kegyeit, de nem csak az övét, az enyémet is” – nyilatkozta Bangó Marika.