Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Beismerte, Zimány Linda is küzd a nők rémálmával

Sokkoló lehet, de a hír igaz, a mindig tipp-top Zimány Linda is küzd a narancsbőrrel. Bár, igyekszik mindig a legjobb formáját hozni: egészségesen étkezik, edzeni jár és előnyösen öltözködik, nem tagadja, az ő teste sem tökéletes.

 

A közösségi-médiában szereplő celebek általában a tökéletességre hajtanak, retussal, vagy a legújabb szűrők segítségével teszik szebbé a róluk készült fotókat. Manapság már a testüket megszépítő filter is létezik, így egyre inkább igaz a mondás: „A látszat néha csal”.

Felesleges tehát a kardunkba dőlni, ugyanis a tökéletesség nem létezik! Még Zimány Linda is elismerte, bizony ő is emberből van és a narancsbőr – mint a nők többségének – neki is ősi ellensége.

Éppen ezért, ha partizni megy, gondosan kiválogatja, hogy mit vegyen fel, hiszen a fotósok kereszttüzében magabiztosan kell mozognia, egy kis bőrhiba nem ronthatja el a bulit.

Zimány Linda / Facebook

 

Mindig nagy dilemma, hogy miben jelenjek meg egy nyilvános eseményen. Nemrég a stylistom adott egy gyönyörű kék ruhát, de nagyon mini volt. Vannak női problémáim, amiken ilyenkor elkezdek agyalni: jaj, talán túl sok a lábam és félek, nehogy egy kis naribőr vagy valami kilátszódjon” – mondta őszintén Linda, akinek így sincs oka panaszra, hiszen gyönyörű, ám mégis megnyugtató, hogy ő is csak egy nő, aki egyébként úgy tökéletes, ahogy van.

Persze időbe telt mire elfogadta magát, sőt a stílusa is csak 36 éves korára lett igazán kiforrott. Akkoriban az egyik magazinnak beszélt arról, hogy az idő miként tette elfogadóbbá.

„Most sincs tökéletes testem, de 36 éves koromra már elfogadtam önmagamat, és elégedetten nézek a tükörbe. A kor előrehaladtával a minőségre is egyre többet adok, most már inkább csak egy-egy darabot veszek, azt viszont tíz éven keresztül hordom. Ilyen például az egyik Chanel táskám, amit még tizennyolc éves koromban kaptam, illetve az egyik kedvenc bőrkabátom, amit már több mint hét éve használok, és pont ugyanolyan, mint új korában” – mondta a modell, akinek ma már saját ruhakollekciója van és a menő cuccaival ő diktálja a divatot!