Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Békefi Viki és Feng Ya Ou: Apás szülést szeretnénk

Békefi Viki és Feng YA OU

Bő két hónap és világra jön a Sztárban Sztár leszek! szerelmespárjának első gyermeke. Békefi Viki és Feng Ya Ou már nagyon készülnek a pici érkezésére: szülésfelkészítőre járnak, folyamatosan szerzik be a babaholmikat, készítik a szobát és már a kislányuk nevén is javában ötletelnek.

Békefi Viki már február közepén elköszönt színházi szerepeitől, ám dolgozni olykor még most is jár. Aktív kismamaként tölti a várandóssága utolsó hónapjait is.

„Olyan munkákat csinálok, amik nem megterhelőek a számomra. Járok még szinkronizálni, olykor fellépni, Ya Ou-val közösen készítjük itthon a vokálokat a Sztárban Sztár produkcióihoz, illetve még tanítok a Szigetszentmiklósi Hangstúdióban. Ezeket szeretném addig csinálni, még bírom” – kezdte lapunknak Viki, aki a szabadidejét is igyekszik hasznosan tölteni.

Az énekesnő már a 29. hétben jár (Fotó: Instagram)

 

„Hozzá vagyok szokva a folyamatos mozgáshoz, amit várandósan sem szeretnék hanyagolni. Sok keresgélés után megtaláltam a legmegfelelőbb kismamatornát, ahová eddig heti egyszer, de jövőhéttől már kétszer fogok járni. Ez segít abban is, hogy a kondim jó legyen a szülésre és karban tartja a derekamat is, amivel szoktak problémáim lenni.”

„Még inkább beindultak nálam az anyai ösztönök”

A színésznő ugyanakkor már érzi, hogy egyre megterhelőbb neki néhány mozdulat a pocakja miatt, de férje mindenben segítségére van és óvja őt.

„ A 29. hétben vagyok, és most kezdem igazán érezni, hogy bizony cipelek egy babát a pocakomban, aki egyébként már egyre többet mozog. Azóta még inkább beindultak nálam az anyai ösztönök és az örömteli várakozás. Folyamatos készülünk rá, újítjuk fel az emeletet, köztük a babaszobát is, és apránként már szerezzük be a szükséges holmikat. A barátoktól és a családtól is rengeteg ruhát, kiegészítőt kapunk és anyukám is folyamatosan köti, horgolja a szebbnél szebb ruhácskákat. Ő is nagyon izgatott.”

„Együtt járunk online szülésfelkészítőre”

Vikinek nincs nehéz dolga, hiszen Ya Ou mindenben kiveszi a részét és a segítségére van.

„Folyamatosan jön utánam, felsegít az ágyból, elkísér a vizsgálatokra és még a táskámat is viszi helyettem. Minél nagyobb a pocakom, annál jobban félt és óv mindentől. Együtt járunk online szülésfelkészítőre is, mert ő már az elején eldöntötte, hogy apás szülést szeretne.”

A házaspár apás szülés tervez, ami Ya Ou ötlete volt (Fotó: Instagram)

 

Szinte már minden készen áll a pici érkezésére, egyedül a neve nincs még meg. A házaspár ugyanis két keresztnevet szeretne kislányuknak.

„Azt hittük, hogy végre sikerült megtalálnunk az igazit, de nemrég voltunk Ya Ou apukájánál, aki elbizonytalanított. Alapvetően két nevet szeretnénk a babának, egy kínait és egy magyart, mert a férjemnek is így van. A kínait viszont még nem sikerült kiválasztanunk.”