Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Berecz János Chee: Imádok mindenféle stílusba belekóstolni!

Bár sokáig a latin-pop vonalon mozgott, manapság igyekszik más-más stílusokba belekóstolni. Így most a Sztár Limonádé válogatáslemezére is egy pop dallal kvalifikálta magát Chee.

Elmondása szerint rendkívül fontos számára a közönség véleménye. Bár példaképe konkrétan nincs, de rengeteg olyan előadó van a szakmában, akinek munkássága előtt fejet hajt és elismeri zenei tehetségüket.
„Imádok mindenféle stílusba belekóstolni, hadd éljek egy jó kajás hasonlattal: ha mindig rántott húst kell enni, hamar elszáll a vasárnapi ebéd varázsa. Én épp ezért szeretném minél több stílusban, helyzetben kipróbálni magam” – mondta a Sztár Limonádénak Chee.
A fiatal zenész egyébként nemsokára videoklippel is kedveskedik a rajongóknak.
“A válogatáslemezen megjelenő dalomból egyébként hamarosan érkezik egy videoklip is, aminek YouTube-on lesz a premierje. Nagyon várom a megjelenést, izgatott vagyok, hogy miképp fogadja a közönség, hiszen egy tőlem eddig szokatlan stílusban tettem magam próbára” – mesélte Chee, majd hozzátette: örül, hogy újra felkerülhetett a Sztár Limonádé válogatáslemezre.