Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Berecz János Chee-nek a zenével teljes az élete – Sikeres vállalkozást vezet, nincs megállás

Sok minden érdekli, és nem szeret a babérjain ülni. Berecz János Chee nem elégedett meg azzal, hogy felépített egy sikeres vállalkozást Debrecenben, a hétvégéit a színpadon tölti. A komoly üzletemberből egy pillanat alatt csap át előadóművésszé, de ha még ez sem lenne elég, újabban a műsorgyártásból is kiveszi a részét.

Radics Márkkal dolgozunk együtt az új Bakelit Fesztiválon és a Dalpresszón, előbbinek szeptemberben kezdődtek a forgatásai, utóbbinak pedig októberben. Nagyon élvezem a hátérmunkát, főként a kreatív részben veszek részt, ami az ötletelést jelenti” – árulta el a Sztár Limonádénak Berecz János Chee, akitől azt is megtudtuk, szeretnék, ha a Bakelit Fesztiválon azok a retro előadók lépnének fel, akik már gondolkodnak a befejezésen.
Az is fontos számunkra, hogy az idősebb és a fiatalabb generáció egyaránt megtalálja a szórakozást. Szeretnénk szélesebb réteghez szólni. Tartogatunk meglepetéseket is, amiket egyelőre nem árulhatok el” – fűzte hozzá az énekes.

Vasárnaponként pihen

Chee főállásban ipari konyhatechnikával foglalkozik. Négy éve vágott bele az üzletbe, és – bár sokan mondták neki, hogy el fog bukni – szerencsére jól jövedelmez neki.
A zenére úgy tekintek, mint ami segít nekem abban, hogy teljes és sikeres embernek érezzem magam. Ezt nem lehet muszájból csinálni, csak szeretetből. Ha valaki megkérdezné most, hogy boldog vagyok-e, igennel felelnék. Jól érzem magam, mert ott a vállalkozásom, amit szívesen csinálok és hál’ Istennek jól is működik. És ott vannak a hétvégék, amikor a zenével foglalkozom. Tehát mondhatjuk, hogy nincs egy szabad percem sem, de élvezem. Napról napra csinálom, és nem érzem, hogy sok vagy nincs kedvem. Vasárnaponként pihenek, nekem az bőven elég. Nem tudom, hogy meddig fog ez tartani, de egyelőre így érzem jól magam. Majd, ha úgy érzem, hogy sok, változtatok valamin” – magyarázta Chee, aki mindemellett még dalokat és zenéket is ír magának és másoknak is.