Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Beteg kislánynak segít Gitus

Hatalmas emberségről tett tanúbizonyságot a Szlovákiában élő Gitus. Az interneten kereste fel egy asszony, aki 8 éves, mozgásában korlátozott lányának gyűjt pénzt műtétre. Kétgyermekes édesanyaként Gitus úgy érezte, segítő kezet kell nyújtania.

Személyesen kereste fel Gitus a családot Berkeszen, és amit ott látott, a szívéig hatolt. A nyolcgyermekes anya párjával együtt neveli kiskorú gyermekeit, akik közül az egyik mozgássérültként jött világra.
„Megismertem őket és nagyon szimpatikusak. Az asszony nem tud dolgozni, mert otthon kell lennie a lányával, az ápolási pénz, amit kapnak, pedig szinte semmire sem elég. Persze az ember átgondolja, hogy hány gyermeket vállal, de én azt mondom, hogy nem szabad ítélkezni, és ha módunkban áll, segítsünk” – mondta el a Sztár Limonádénak Gitus, aki nem csak pénzt, bármilyen adományt gyűjt a családnak. Ruhát, játékokat, élelmet, minden segítséget szívesen vesznek, az anyagi támogatás pedig egy operációhoz lenne szükséges, de sajnos még nem jött össze a pénz.

A kislánynak műtétre van szüksége

„Sokan támadják, hogy csak koldul, de szerencsére olyanok is vannak, akik szívesen segítenek. Nem sok pénz jött össze eddig, de igyekszem minden követ megmozgatni. Szeretném megszólítani a zenésztársaimat is, hogy segítsenek. A zene összeköt minket, tartsunk össze ebben a mai rohanó világban” – tette hozzá az énekes, aki szívesen összeköti az adakozókat a családdal, címet, telefonszámot és bankszámlaszámot is meg tud adni.

Gitus megismerkedett a családdal személyesen is
Gitus megismerkedett a családdal személyesen is

 

„Példaértékű, ahogy ez az asszony napról napra küszködik, próbál mindent megtenni a családjáért. Szépen élnek, a párja is dolgos és a kislány is nagyon helyes. Örülnék, ha sikerülne javítani a helyzetükön” – mondta Gitus, aki úgy tartja, a Jóisten minden cselekedetét látja. Neki is két gyermeke van, ha jól cselekszik, az reményei szerint rá is visszaszáll.