Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Beteg kislánynak segít Gitus

Hatalmas emberségről tett tanúbizonyságot a Szlovákiában élő Gitus. Az interneten kereste fel egy asszony, aki 8 éves, mozgásában korlátozott lányának gyűjt pénzt műtétre. Kétgyermekes édesanyaként Gitus úgy érezte, segítő kezet kell nyújtania.

Személyesen kereste fel Gitus a családot Berkeszen, és amit ott látott, a szívéig hatolt. A nyolcgyermekes anya párjával együtt neveli kiskorú gyermekeit, akik közül az egyik mozgássérültként jött világra.
„Megismertem őket és nagyon szimpatikusak. Az asszony nem tud dolgozni, mert otthon kell lennie a lányával, az ápolási pénz, amit kapnak, pedig szinte semmire sem elég. Persze az ember átgondolja, hogy hány gyermeket vállal, de én azt mondom, hogy nem szabad ítélkezni, és ha módunkban áll, segítsünk” – mondta el a Sztár Limonádénak Gitus, aki nem csak pénzt, bármilyen adományt gyűjt a családnak. Ruhát, játékokat, élelmet, minden segítséget szívesen vesznek, az anyagi támogatás pedig egy operációhoz lenne szükséges, de sajnos még nem jött össze a pénz.

A kislánynak műtétre van szüksége

„Sokan támadják, hogy csak koldul, de szerencsére olyanok is vannak, akik szívesen segítenek. Nem sok pénz jött össze eddig, de igyekszem minden követ megmozgatni. Szeretném megszólítani a zenésztársaimat is, hogy segítsenek. A zene összeköt minket, tartsunk össze ebben a mai rohanó világban” – tette hozzá az énekes, aki szívesen összeköti az adakozókat a családdal, címet, telefonszámot és bankszámlaszámot is meg tud adni.

Gitus megismerkedett a családdal személyesen is
Gitus megismerkedett a családdal személyesen is

 

„Példaértékű, ahogy ez az asszony napról napra küszködik, próbál mindent megtenni a családjáért. Szépen élnek, a párja is dolgos és a kislány is nagyon helyes. Örülnék, ha sikerülne javítani a helyzetükön” – mondta Gitus, aki úgy tartja, a Jóisten minden cselekedetét látja. Neki is két gyermeke van, ha jól cselekszik, az reményei szerint rá is visszaszáll.