Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Bíróságon kellett megjelennie Bódi Csabinak

Az énekesben még mindig élénken él az emlék, amikor meglátta feltört, kirabolt autóját. Pedig mindez 2020-ban történt, Bódi Csabi azóta is bíróságra jár. De a héten végre fejlemény történt: a a vádlott a tettét elismerte. A mulatós sztár pedig megfogadta, ha visszakapja másfél milliós kárát, akkor azt a pénzt jótékonysági célra ajánlja fel.

Bódi Csabi

Súlyos tanulópénzt fizetett egyetlen tanulságért három éve Bódi Csabi. Az énekes szüleinél volt látogatóban, miközben ők bent beszélgettek és finomakat ettek, kirabolták az autóját, amiben akkor éppen 1,4 millió forint készpénz volt, ott tartotta vagyonát. A kocsi feltörését szerencsére rögzítették a térfigyelő kamerák, így a tettest sikerült azonosítani. Az ügyet azonban azóta sem zárták le, de csütörtökön végre történt előrelépés.

Emlékeztek még, hogy 3 éve és 4 hónapja feltörték az autómat? Készpénzt és egyéb személyes tárgyakat tulajdonítottak el – kérdezte követőitől közösségi oldalán Bódi Csabi, aki a bíróságról jelentkezett be. – Számomra felbecsülhetetlen az okozott kár, mert köztük volt egy nagyon személyes tárgy is, egy karóra amit a Ginától kaptam ajándékba egy nagyon különleges alkalomra. Ma van a tárgyalás! Nem volt nehéz dolguk a hatóságnak, mert a kamerafelvételen jól felimerhető volt az elkövető! Mint azt ahogy korábban ígértem, ha visszakapom a milliós káromat ( kivéve a karórámat), akkor azt mind JÓTÉKONYSÁGI célra fogom el ajándékozni. Olyan gyerekek fogják megkapni, akiknek hátrányos helyzetből kell elkezdjék az életüket! Mivel ISTEN gyermeke vagyok, ezért én megbocsájtottam az elkövetőnek és kérni fogom a bíróságot az enyhébb büntetésért! Ha megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel!”

A mulatós sztár később még annyit hozzátett: a vádlott a tettét elismerte.

„Megköszönte nekem, hogy enyhítést kértem a bíróságtól. Bocsánatot kért az okozott kellemetlenségért. Bocsánatát elfogadtam az ISTEN akarata szerint. Egy valamit fájlal nagyon, a Ginától kapott óráról azóta sincs hír, szerinte soha nem is fog már előkerülni…”