Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Biztató képsorok: így van most Gálvölgyi János a válságos állapota után

Puskás-Dallos Péter, Détár Enikő, Gálvölgyi János és Geszti Péter VIASAT3

Alig egy éve még Gálvölgyi János aggódtak a rajongók, most viszont megnyugtató képkockák láttak napvilágot az elismert színművészről.

A VIASAT3 Adom a napom című műsorának kezdeményezésére egy tucat híresség gyűlt össze, hogy tegyenek a bolygóért. A csatorna Puskás-Dallos Peti egyesületével, a Woodapesttel közösen szervezett egy eseményt, ahol fákat ültetek, hogy zöldebbé tegyék Budapestet. Ásót ragadott Geszti Péter műsorának több korábbi vendége, köztük Csonka András, Détár Enikő, Falusi Mariann, Nagy Ervin, Vastag Csaba, Puskás-Dallos Bogi és Gálvölgyi János is.

Puskás-Dallos Péter, Geszti Péter, Nagy Ervin, Csonka András
A kezdeményezésben részt vett többet között Puskás-Dallos Péter, Geszti Péter, Nagy Ervin és Csonka András is Fotó: VIASAT3

 

„Három éve kezdtük a barátaimmal: elhatároztuk a Covid után, hogy csinálunk valamit közösen, s ha már nem igazán lehet programot szervezni, akkor ültessünk fát! Valamit kezdenünk kell a természettel: gazdagítanunk és nem irtatnunk. Ebben a szezonban 70-80 fát fogunk ültetni” – szögezte le Puskás-Dallos Péter az eseményről készült videóban, amiben többször is feltűnik Gálvölgyi, aki a tőle megszokott derűvel mozgott társai között. Pedig egy évvel ezelőtt nem volt valami fényesen…

Gálvölgyi Jánosfotó: RTL
Gálvölgyi János alig egy éve még aggasztó állapotban volt Fotó: RTL

 

Tavaly májusban ugyanis aggasztó hírek érkeztek a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészről, akit rendkívül rossz állapotban vitt kórházba otthonából a mentő. Mint később napvilágra került, már a rosszullétét megelőző napokban is gyengeségre panaszkodott a környezetének. Ám akkor még egy legyintéssel elintézte ezt, például fronthatásra hivatkozva vagy Covidra gyanakodva. Állapota azonban egyik pillanatról a másikra drasztikusan leromlott, a kritikus órákra nem is igazán emlékszik.

„Annyi emlékképem van, hogy megyek két lépcsőfokot, aztán már Dorka lányom kocsijában ülök, be vagyok kötve, Eszter lányom hátulról átölel” – mesélte még tavaly a RTL-nek a színész, akinek állapotáról az első napokban sok teória felreppent.
„Nem tüdőembóliám volt, hanem bakteriális szív- és tüdőelégtelenségem, amit egy fertőzés okozott” – szögezte le a csatornának Gálvölgyi, akinek a fertőzés következében a tüdeje összeomlott.

Mára világossá vált, hogy legyőzte a kórt, talpra állt, azóta már újra színpadon szerepel, s mint a friss videóból kiderült, a faültetés sem fogott ki rajta.