Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Bulihimnusszal rukkolt elő Hársházi Szabi – Ettől beindul a mulatási!

Hársházi Szabi „Piálós” című újdonsága sokak legújabb kedvence lehet. A dalszövegét Lombos Márton – a „Hajnalban megyek ma megint haza” bulisláger dalszövegírója – jegyzi.

 

„Ha jól számolom akkor 13 évet szórakoztattam az éjszakában az embereket, zenés-táncos rendezvényeken. 10 éve hagytam fel vele. Nagy iskola volt a vendéglátózás. Mondjuk úgy…: ez a bálozós, lagzizós időszakom inspirálta ezt a dalt. A hangszerelésbe viszont próbáltam belecsempészni a zeneiségemet, úgy, hogy azért maradjon meg a dal egyszerűsége” – árulta el Hársházi Szabi, a dal zeneszerzője és előadója.

Fülbemászó dallam, húzós tempó, könnyed mondanivaló – szinte minden adott ahhoz, hogy hamar közkedvelté és idővel a bulik kihagyhatatlan dalává váljon a „Piálós” című alkotás.

„Örülnék neki nagyon, ha felkapnák az emberek, annak meg főként ha a zenés-táncos rendezvények zenészei is beemelnék a repertoárjukba” – nyilatkozta Hársházi Szabi, aki 10 éve aktív szereplője a hazai zeneiparnak dalszerző-producerként. 2020 évvégétől folyamatosan készíti és jelenteti meg saját előadásában elhangzó dalait és jelen van azokkal különböző rádiók játszási listáján, valamint a hazai televíziós zene csatornákon egyaránt.

A „Piálós” single március 10-től elérhető az összes online zenei platformon Karaoké változatban is. Tehát akinek dalolni támad kedve erre a fülbemászó bulizenére, az megteheti…