Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Bunyós Pityu Rácz Olivérrel dolgozik – „Nagy terveink vannak”

Tele van tervekkel a 2024-es évre az énekes, amiben még több közös munka szerepel kollégájával. Bunyós Pityu szerint még az is lehet, hogy ebben az évben közös lemezzel lepik meg a rajongókat.


Bunyós Pityu szerint ez az éve már most sokkal jobb, mint a tavalyi és még csak február utolsó napja van. A mulatós sztár naptárában egyre több a fellépés és nagy terveik vannak jó barátjával, kollégájával, Rácz Olivérrel.
„Nagyon régóta ismerjük egymást Olival, szerintem van az már 15 éve – mesélte a Sztár Limonádénak Bunyós Pityu. – Ő Galgahévízre való, én meg abban az időben sokat jártam arra fellépni. Találkoztunk különböző eseményeken, volt, hogy összefutottunk a stúdióban. Tudtuk ki a másik, aztán úgy alakult, hogy csinált nekem zenei alapokat, de van, hogy elkísérnek az együttesével fellépni, nagyon jó zenészei vannak. De olyan is van, amikor én viszek alapot, beszállnak a fújósok, mindig jó, ha több zenész van egy dalban, annál jobban szól!”
Az énekes arról is beszélt, hogy bár van Olivér és közte korkülönbség, mégis nagyon sok hasonlóság van köztük.
„Az a jó, hogy ők is szeretnek velem együtt dolgozni, mindig jó sül ki belőle. Olival meg azért, mert hasonlóak vagyunk, elég ha csak elmondom mire gondoltam, ő azonnal érti és úgy csinálja meg, amit megbeszéltük. Legyen szó akár egy régebbi dalomról, ilyen volt a Kocsmárosné, amit már ők is játszanak azóta amikor bulijuk van és szerintem ez szuper dolog. Az a helyzet, hogy jók vagyunk együtt, szóval lesznek új dalok, sőt ha így haladunk, közös lemezt fogunk készíteni, hogy meglepjük, megörvendeztessük a rajongókat, mert ők is szeretik, ha mi együtt dolgozunk! Mert nincs olyan jó, ami ne lehetne még jobb. A mottónk pedig: Ne habozz, rohamozz! Már csak annyi kell, hogy kicsit felakasztom a szögre, hogy kicsit megnyúljon, mert most úgy nézünk ki együtt, mint a kicsi, meg az óriás, de persze ez csak a vicc” – tette hozzá nagyot kacagva a mulatós sztár.