Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Cozombolis Péter újra megkéri felesége kezét: „24 éve vagyunk együtt Grétivel, ebből 20 évet házasságban”

Az énekes most már szinte minden nap megkapja valakitől, hogy itt az ideje új dalt írnia. Cozombolis Péter készül is rá, de ahogy fogalmaz: ahhoz kicsit ki kell szakadnia a hétköznapokból és idő kell, mire egy gondolat szárba szökken, dallá érik. De, hogy mivel foglalkozik akkor most, arról a Sztár Limonádénak mesélt.

Cozombolis Péter

Ahogy beszélgetünk, csak úgy árad Cozombolis Péterből a nyugalom. Érezni a hangján is, hogy kiegyensúlyozott, boldog, egy olyan ember, aki meg tud elégedni azzal, ami van. És amikről mesél, ezt is igazolja.

„Képzeld, a Retro Rádió játssza a dalaimat, tehát zeneileg retro lettem – kezdte lapunknak az énekes. – Lehet furcsa, de ez engem nem zavar, sőt, tetszik! Hiába májusban leszek 45 éves, de közel 30 év van mögöttem a pályán. Te is kérdezted és mások is naponta kérdezik, hogy mikor lesz új dal, szó szerint számon kérik, hogy miért vagyok ilyen lusta? Kényelmes? De nem erről van szó, hanem ahhoz, hogy új szerzemény szülessen, kicsit ki kell szakadni a hétköznapokból. Az utolsó megírt nótát, a Legyen most táncot Amerikában írtam, amikor egy barátomnál kint voltam három hétig.”

Kozi arról is beszél, hogy szerencsére a zene mai napig része az életének, mert vannak fellépései. A zenéről, ha szeretne se tudna lemondani.

„Építőipari vállalkozásom van, de hétvégente, vagyis amikor van időm, megyek fellépni. Erről is azt tudom mondani, hogy pont annyi bulim van, amennyi kell, nem több, nem kevesebb. Én így szeretem, naponta max 2 fellépést vállalok, mert én szeretek, nem is tudok fél gőzzel énekelni, jelen lenni. Ott szoktam maradni beszélgetni is, kiélvezem, hogy az országból mindenhol ismerősként fogadnak. Nem a híres énekesként, hanem ismerősként és ez fantasztikus érzés!”

Szokták ugye mondani, hogy minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll, ez az énekes esetében is így van.

„24 éve vagyunk együtt Grétivel, ebből 20 évet házasságban. Manapság tudom, ritka az ilyen, ezért lehet 5 év múlva újra oltár elé vezetem!”

Cozombolis Péter és családja
Cozombolis Péter és családja