Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Csibész Tóth Miki kiakadt! – „A legutolsó nagy pofon után megerősödtem”

Csibész Tóth Miki kicsit besokallt és azt mondja, most már máshogy fog állni bizonyos dolgokhoz. Az énekes elmesélte nekünk, mi verte ki nála a biztosítékot nem is olyan régen…

– Sok mindenkiben csalódtam, de már könnyen rakok le embereket és senki, semmi nem érdekel! – kezdte lapunknak Miki. – Régen mindenen lelkiztem, ma már nem! A legutolsó nagy pofon után megerősödtem és megváltoztam, nem engedek magamhoz közel senkit, megtartom a három métert. Ha én nem bántok senkit ok nélkül, akkor engem se bántsanak! Valószínűleg jól csinálok valamit, ha rendszeresen belém állnak, de már nem érdekel. Akik mellettem vannak kollégák, őket segítem, amiben tudom, de aki nem veszi fel a ritmust, az sajnos tiltólistára kerül! Pont a produceremnek ecseteltem, kik nem jöhetnek a műsoromba soha többé! – sorolta az énekes felháborodva és hozzátette, elege lett a támadásokból.

– Eljutott hozzám, hogy sokaknak nem tetszik, hogy kicsit távolságtartóbb lettem a rajongóimmal: nem puszilkodom és ölelkezem mindenkivel. Ez nem azért van, mert nem tisztelem vagy szeretem őket, szó nincs ilyenről, hiszen mindent nekik köszönhetek, de sajnos az elmúlt időben és ezt a barátaim tudják megerősíteni, annyira gyenge az immunrendszerem, hogy muszáj megállnom ezeket – mesélte Miki.

– Folyamatosan beteg voltam minden fellépés után, így most már nem tartózkodom ha lehet sokat egy légtérben velük. Nem vegyülök. De azt gondolom, ha logikusan nézzük ez nem egy olyan nagy dolog, nekem viszont nincs minden buli után legalább egy hét betegség. Még egyszer kérem azonban, hogy ezt ne vegye senki rossz néven, csak muszáj magamra figyelni, főleg ha valaki ismer engem közelebbről az tudja, milyen hipochonder vagyok – részletezte a Zenebutik műsorvezetője, és büszkén mesélte, hogy a munka nem áll meg.

– Dolgozom sokat, minden hónapban nyomom a saját klubom elég nagy sikerrel most már évek óta. Pluszban nagyon készülünk a szeptember 30-i őszi Katica koncertre itt Tatán, ahol én leszek az egyik vendége a művésznőnek. De persze vannak fellépések szerencsére, és a barátaim klubjába is örömmel megyek.