Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

DR BRS: Elkényeztetett kiskölyök voltam

Szombat este egy gombostűt sem lehetett volna leejteni a Puskás Aréna Szoborparkjában, ahol az Eurojackpot Szuperkoncerten színpadra lépett többek között DR BRS-is, aki sztárvendégek egész sorával érkezett.

A sok ezer embert vonzó ingyenes eseményre a Sztár Limonádé is ellátogatott, így a helyszínen beszélgettünk a népszerű előadóval, akit egyébként népes családja is elkísért. A „doktor úr” kisfia is ott volt a színpad mögött és boldogan ugrott édesapja nyakába a koncert után. De vajon milyen apa is DR BRS? Erre a kérdésre ő maga válaszolt, de csak miután elmesélte, kinek köszönhető az extravagáns fellépőszettje, amit bizony rengetegen megcsodáltak.

DR BRS és barátai a koncerten Fotó: Facebook/Szerencsejáték Zrt.

Lajcsi lánya készítette az extravagáns fellépő szettet

„Nekem azt tanították, hogy a színpadon nagyon másnak kell lenni, mint amilyenek a hétköznapokban vagyunk és ahogy látod, én megtanultam a leckét. Egyébként ezt a vattacukor-szettet Galambos Lacsi lányának, Boginak köszönhetem, hiszen ő álmodta meg” – kezdte lapunknak az előadó, aki azt is elárulta, hogy a nagy sikerű, Zalaznay Cini-féle együttműködés után kivel tervezi a következő nagy dobását.

Zoltán Erikával már dolgozunk más dalokon és már a Hip Hop Boyz-zal is elkezdődött a közös munka. Illetve már készül egy karácsonyi dal is, ami egy musicalátdolgozás lesz. Ja, és készülök egy hatalmas durranásra is, de hogy kivel, az maradjon még titok. Annyit mondhatok, hogy egy hatalmas névvel sikerült megállapodnom” – mesélte lelkesen DR BRS.

DR BRS családjával és barátaival érkezett a koncertre Fotó: Sztár Limonádé

Hetente tart apás napot a kisfiával

A híresség ugyan rengeteget dolgozik és még annál is több időt tölt színpadon, de nagyon büszke arra, hogy így is marad ideje a családjára.

„Hatalmas hangsúlyt fektetek arra, hogy a fiam ne csak a tévében, vagy klipekben láson engem. Előadóként főként a hétvégéim vannak betáblázva, de szerencsére tudom úgy alakítani a programjaimat, hogy azután induljak el otthonról, hogy ő már lefeküdt. Amikor pedig reggel felébred, én már megint mellette vagyok. Hétköznap pedig én viszem az óvodába és ha csak tehetem, én is megyek érte. Hetente egyszer pedig apás napot tartunk, amikor reggeltől estig velem van és csupa olyasmit csinálunk, amit ő szeretne” – árulta el a népszerű lemezlovas, aki tudatosan vált egyel szigorúbb szülővé, mint amilyenek az édesapja és édesanyja voltak vele.

DR BRS rengeteg időt tölt kisfiával fotó: Instagram

 

Otthon ő a jó zsaru

„Mondhatnám, hogy szigorú apuka vagyok, de valójában otthon én vagyok a jó zsaru. Egyébként hozzá kell tennem, hogy még így is erélyesebb vagyok, mint amilyenek az én szüleim voltak velem. Mindent, de mindent megadtak nekem és bevallom, egy picit el is rontottak ezzel. Én szeretnék egy fokkal szigorúbb lenni, mint ők, vagy inkább következetesebb. Én ugyanis tényleg bármit megtehettem és meg is tettem. Ne úgy értsd, hogy pokoli rossz gyerek voltam, mert ez nincs így, de feszegettem a határaimat rendesen. Elkényeztettet kölyök voltam, na!” – vallotta be nevetve DR BRS.