Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Durván betámadták Judy-t intim fotója miatt – „Bocsánat már, hogy kivételesen megosztottam egy merészebb fotót!”

Judy egyáltalán nem egy megosztó és nem is polgárpukkasztó személyiség. A mindig mosolygós, másokkal mindig kedves sztáranyuka ezért is lepődött meg nagyon, amikor legújabb fotója alatt a kommentelők kígyót-békát kezdtek rá kiabálni.

Történt ugyanis, hogy az énekesnő a családi nyaraláson a jakuzziba ült párjával, Krisztiánnal pihenni. Kedvese átkarolta, viccesen megfogta a mellét, a mozdulatot pedig Judy lefotózta és megosztotta közösségi oldalain. De míg Facebook-oldalán csak pozitív kommenteket kapott, addig az Instagramon elszabadultak az indulatok…

Voltak, akik azért mentek neki, mert szerintük 49 évesen ezt már nem illik, míg mások azért kapták szét, mert szerintük ezzel, mint édesanya leszerepelt. Judy először jókat nevetett Krisztiánnal a fröcsögő kommenteken, de amikor már lányát is belevonták a mocskolódásba, akkor letiltotta a hozzászólási lehetőséget. Majd egy hasonlóan „meztelen” fotósorozatot osztott meg magáról, ami az Ébredj mellettem Groovehouse daluk videóklipjének forgatásakor készült róla.

Fotó: TV2

„A mai posztom margójára, gondoltam kiteszek pár “erkölcstelen”, “intim” “teljesen meztelen” képet az Ébredj mellettem című dalunk videóklipjéből, ha esetleg valakinek feledésbe merült volna, hogy ott legalább annyira voltam ruhátlan, mint a jakuzziban! (Szinte nem is lehet látni, a rajtam levő fehérneműt) Nem mellesleg ezzel az albummal díjat is nyertünk!”
Szép estét mindenkinek!”– írta a fotókhoz az énekesnő, aki később kifejtette, miért kényszerült magyarázkodásra.