Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Élő adásban omlott össze Valkusz Milán

Valkusz Milán Chuck Berry slágerével lépett fel a Sztárban Sztár harmadik élő show-jában, de sem ő maga, sem a zsűri nem volt elégedett a produkciójával. A ValMar énekese összeomlott, hiába ment oda hozzá a szünetben Marics Peti és Tóth Andi, nem tudták jobb kedvre deríteni. Megkérdeztük, hogy van most, sikerült-e túltennie magát a kudarcon.

 

Változatos produkciókkal, fergeteges hangulatban ment le a Sztárban Sztár harmadik élő showja. A magyar hírességek ezúttal is valaki más bőrébe bújtak, azonban most már sokkal szigorúbban értékelte a látottakat a zsűri. Valkusz Milán, aki előző héten Zsédaként aratott osztatlan sikert, most nem igazán nyűgözte le az ítészeket, igaz ő maga is csalódott volt.

A ValMar énekese csalódott volt a produkciója után (Fotó: Facebook)

 

„Azért sajnálom nagyon, mert a próbákon úgy éreztem, hogy ez igazán én vagyok, perfekt lesz – mondta lapunknak Valkusz Milán. – Chuck Berry stílusa nekem otthonos terep, a ValMar dalokba is hozunk belőle. Ezért is voltam csalódott, pont ebben tökéletes utánzást kellett volna letennem az asztalra. Az volt a baj, hogy annyira vártam az élő adást, annyira robbantani akartam, hogy túlságosan rápörögtem. És a színpadon, amikor a táncra figyeltem előadás közben, akkor a hang ment el, amikor a hangra fókuszáltam, a táncom romlott le” – fogalmazott a fiatal énekes.

 

Gyerekkoruk óta barátok Marics Petivel (Fotó: TV2)

 

Marics Peti kritikája szíven ütötte

Milán és Peti 11 éves koruk óta barátok, a ValMarban zenésztársak is.

„Amúgy mindig önmagamnak akarok megfelelni, ezért nem nagyon szoktak érdekelni a zsűripontok. De azért Peti bírálata egy pillanatra szíven ütött, mert hiába a barátom, de tőle is őszinte véleményt várok. Egy barátság éppen akkor jó barátság, ha nem csak jót, a rosszat is megmondjuk a másiknak őszintén, még ha nem is fog jól esni.”