Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Eszenyi Enikőnek véget ért a Dancing with the Stars – „Én tudtam, hogy kiesek, mert megéreztem!”

A TV2 nagysikerű műsorának 4. évadának 3. adása is rengeteg izgalmat és könnyet tartogatott, nem csak a nézőknek, a versenyzőknek is. Minden páros rendesen odatette magát, betekintést engedett a lelkébe, és olyan produkcióval készült, amit igazán élvezetes volt nézni. Eszenyi Enikő és Hegyes Bertalan is szívét-lelkét kitáncolta, s bár ez volt az eddigi legjobb produkciójuk, végül mégis számukra ért véget a műsor.

Drámai végjáték után búcsúzott Eszenyi Enikő és Hegyes Bertalan szombaton a táncos show műsorból. A zsűri pontjai után ugyanis a dobogón álltak, de a nézők szavazataival összesítve Király Lindáékkal és Hunyadi Donatelláékkal a veszélyzónába kerültek. Az ítészek Lindáékat mentették meg, az utolsó körös szavazáson pedig ők kaptak kevesebb pontot.

„Egyáltalán nem vagyok csalódott, sőt! Nagyon boldog vagyok, hogy eddig is itt lehettem – mondta kiesése után Eszenyi Enikő. – Én nagyon szeretem ezt a műsort, és nagyon jól éreztem magam végig, mert ez egy nagyon jó csapat. De nem csak a táncosok, hanem mindenki, aki részt vesz az elkészítésében és ezt nagyon jó volt megtapasztalni. Én tudtam, hogy ma kiesek, mert megéreztem, csak nem akartam előtte megmondani Bercinek! Tudtam előre, szóval nem ért váratlanul, hiába a zsűri pontjai után a dobogón álltunk. Donatella pedig a szívem csücske, amikor a kieső zónában volt, mondtam neki, hogy ne izgulj és nagyon örülök, hogy igazam lett és ők jutottak tovább!

Eszenyi Enikő és táncpartnere az eddigi legjobb teljesítményük után estek ki, a színésznő elmondta, miért örül mégis.

„A csúcson búcsúzni az igazi – folytatta. – S mivel számomra ez volt a legfontosabb tánc, hiszen édesanyámnak ajánlottam, akinek mindent köszönhetek! Ráadásul itt szurkolt nekem a stúdióban, szerettem volna örömet okozni és ez az elmondása szerint sikerült is. És azért sem vagyok szomorú, mert a célom, ami miatt vállaltam a TV2 felkérését, az sikerült. Szerettem volna ugyanis, ha a 60 pluszosok rájönnek, a mozgás fontos. És rengeteg üzenetet kaptam, hogy miattam táncolni fognak. Végtelenül hálás vagyok a felém áradó szeretetért. Számomra pedig a kieséssel nem ér véget a tánc, hiszen a Játékszínben is táncolok egy darabban és abban is biztos vagyok, hogy fogunk mi még Bercivel együtt táncolni!

Fotó: TV2