Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Ezt látnod kell: Így kívántak boldog nőnapot kedvenc férfi sztárjaink

virág csokor

Hogy is van ez? Nőnapon híres férfiak bejegyzései lepték el a közösségi oldalakat. A magyarázat kézenfekvő: kedvenc sztárjaink érzelmesen köszöntötték a számukra fontos hölgyeket a jeles napon.

 

Nánási Pál megetette Ördög Nórát

Nánási Pál praktikus ajándékkal lepte meg szerelmét, Ördög Nórát. Ehető csokorral: különleges süteményekből álló alkotással ajándékozta meg feleségét. Természetesen lányáról sem felejtkezett meg a fotóművész, egy tündéri anya-lánya fotót is megosztott Nóriról és Miciről.

 

Young G Béci a feleségének udvarolt

Az egykori villalakó rapper, Young G Béci és felesége, Norina kapcsolat igazán olaszos. Ők maguk sem titkolják, hogy óriási amplitúdókat élnek meg. A nagy veszekedéseket azonban rendre nagy összeborulások követik, tűzön-vízen átmennének egymásért. Nem meglepő, ha a családapa mindenekelőtt istennőjeként nevezett feleségének hódolt a jeles napon.

„Boldogságos Nőnapot Szerelmem! Ezt a posztot csak neked szánom, mert te vagy nekem az igazi NŐ! Majd jön poszt más csajokról is mint pl. Napsi, Rebe, Anya, mama… már csak ilyen csajaim vannak, de ez most neked szól, te igazi NŐ! Te ISTENNŐ! I Love You”

Ezután lányait, édesanyját, húgát és más nőrokonát is köszöntette.

Fekete Dávid a szerelmét és édesanyját köszöntötte

Az énekes, Fekete Dávid visszatért a zenéléshez, polgári munkát szerzett és még a szerelem is rátalált. Új kedvesét csak nemrég vállalta fel a nyilvánosság előtt, azóta pedig nem mulaszt el egyetlen alkalmat sem, hogy közhírré egy boldogságukat. Jó apropó volt erre a nőnap is, amikor egy óriási csokor vörös rózsával lepte meg a szeretett nőt, kedves üzenettel:

„Boldog nőnapot szerelmem. Boldog nőnapot édesanyukámnak és minden hölgynek Magyarországon. A mai nap csak a Ti napotok” – mellékelte a kedves sorokat az énekes.

Danny Blue stílusosan ünnepel

A népszerű mentalista, akit különleges képességei miatt korábban kitiltották az összes magyarországi kaszinóból, stílusosan köszöntötte a hölgy ismerőseit és rajongóit. Danny Blue a művésznevét polgári nevéből, Kékesi Dánielből alkotta. A kék szín fontos számára, nem csoda, hogy nőnap alkalmából kék rózsák tucatjaival fotózkodva éltette a hölgyeket.

Stana Alexandra is méltatta a nőket

De nem csak férfiak köszöntötték a hölgyeket: a profi táncos Stana Alexandra is szólt nőtársaihoz.
„Boldog Nőnapot Minden Nőnek! Ez a mi napunk!” – írta egy dögös fotójához, majd beidézte a nagy sikerű 2023-as Barbie-film híres monológját a női lét kihívásairól.

A nőnap története
A nemzetközi nőnap a női egyenjogúság és a nők emberi jogainak napja, amelyet 1917 óta – Magyarországon 1948 óta – minden év március 8-án tartanak. Eredetileg egy munkásmozgalmi tüntetésből indult: 1857-ben New Yorkban negyvenezer textil- és konfekcióipari munkásnő lépett sztrájkba a béregyenlőségért és a munkaidő csökkentésért. Később civilszervezetek a nők elleni erőszak és elnyomás ellen szólaltak fel ezen a napon.