Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Fekete Dávid: Mától, szabadon. Köszönöm

Három év után lekerült Fekete Dávid lábáról a GPS jeladó. Első útja Budapestre vezetett, nem is akármilyen célból.
Döntött a bíróság, lekerült a lábperec Fekete Dávid lábáról, aki innentől kezdve az egész ország területén szabadon mozoghat. Kérvényét ugyanis jóváhagyták, így már nem csak Győr területén és hetente kétszer a munkája miatt Dunaújvárosba közlekedhet az énekes.
„Mától, szabadon. Köszönöm” – kezdte Dávid, aki leírhatatlan örömet érzett, amikor megtudta a jó hírt.
„Örömömben odafutottam a kedvesemhez, hogy elmondjam az örömhírt és már el is kezdtünk pakolni, no de nem elsősorban kikapcsolódás céljából, hanem magamnak és Istennek tett ígéretemből kifolyólag. Elsőként a fővárosba utaztunk és azon belül a Heim Pál kórház gyermekosztályára, ahol szeretnénk kedveskedni rászoruló gyermekeknek játékokkal, kisruhákkal, amelyeket otthonról összegyűjtöttünk. Köszönöm a Bing és mesés barátainak is, hogy jóvoltunknak köszönhetően, ez előtt több helyen is megtörtént már. Mindig arra tanítom a gyermekeimet, hogy bármilyen is a világ, bármilyen emberekkel is találkoznak majd az életük során, és akármit is hibáznak el, mindig és minden körülmények között, maradjanak meg embernek.
Ahogy a legújabb dalomban is énekeltem: ha közel a cél bátran higgy és ne félj, de ha hibázol is, mindig ember legyél” – fogalmazott az énekes.
Fotó: Fekete Dávid Hivatalos Facebook oldala