Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Felkavaró fotók: rémisztő, ami az autópályán történt Márióval

eletveszelybe-kerult-mario,-a-harmonikas:-ismeretlen-okok-miatt-kigyulladt-az-autonk

Fellépésre tartva, az autópályán él át borzasztó perceket Márió, a harmonikás. Autója először füstölni kezdett, majd lángok csaptak fel.

Sokkoló fényképeket osztott meg a közösségi oldalán Bock Attila, azaz Márió, a harmonikás. Gyönyörű fekete Mercedese olyan állapotba került, ahogy sosem akart volna látni…

„Az M7-es autópályán a pusztazámori és balatonszemesi fellépések közt, egyelőre ismeretlen okok miatt kigyulladt az autónk” – sokkolta rajongói a népszerű zenész.
„Mindent mentettünk az járműből, amit lehetett. Én sajnos nem tudtam eloltani, de egy kamionos fiatalembernek sikerült. Nagyon köszönöm mindenkinek aki segített! Vukov Dávid kamionsofőrnek, a helyszínre érkező tűzoltóknak, rendőröknek és Vitai Tominak az autómentést” – adott hálát az esemény után kissé lenyugodva Márió, aki profihoz méltóan a szörnyű történtek után is színpadra állt: zenekarának gitárosa, egyben jó barátja, Cságoly Szilárd ugyanis a helyszínre sietett és elfuvarozta őt a következő buli helyszínére.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@mario_a_harmonikas által megosztott bejegyzés

„Higgadt ember vagyok, de akkor nagyon nem voltam nyugodt. Volt egy tíz perc, amikor azt hittem, hogy végignézzük, ahogy leég az autó. Még várom a kárszakértő értékelését, véleményem szerint egy alkatrészből olaj kerülhetett a felhevült motortérbe, az robbanhatott be. Ránézésre azért nem menthetetlen, a jobb első sárvédőről teljesen leolvadt a festék, de a tűzoltók szerint időben el lett kapva, néhány percen múlhatott a nagyobb baj” – ismerte el a népszerű zenész a Borsnak a Zenebutik Bakelit Fesztivál című műsorának felvételén.