Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Grijnovitz Anikó: Szükség van egy kapcsolatban a féltékenységre

Az énekesnő nagyon szenvedélyes típus, akinek rendkívül fontos, hogy egy kapcsolat tele legyen érzelemmel, és szerinte a féltékenységnek is jelen kell lennie két szerelmes ember között. Ha viszont azt érzékeli, mindez elmúlik, inkább szakít.

A most megjelent Sztár Limonádéhoz mellékelt CD-n Grijnovitz Anikó legújabb slágere is helyet kapott. A Féltelek annyira friss, hogy most hallhatja először a közönség.
A dal Radics Márk és Havas Lajos szerzeménye. Igazi lírai hangulata van, és arról szól, hogy egy szerelem nem múlhat el, valamint, hogy mennyire fontos, hogy jelen legyen a féltésnek minden formája” – mesélte az előadó, aki bevallotta, számára sem létezik egy kapcsolat érzelmek nélkül.


Én nagyon szentimentális nő vagyok. Mindig úgy kezdek bele egy viszonyba, hogy szerelmes vagyok és rengeteg érzelmet adok. Ha viszont ez elmúlik, azonnal tovább állok. Nekem e nélkül nincs értelme egy viszonynak. Valószínűleg ez az oka annak, hogy már kétszer is elváltam.
Anikó a féltékenységet is ugyanilyen fontosnak tartja. Úgy gondolja, egészséges szinten jelen kell lennie két szerelmes között.
Ha ez valakiben nem motoszkál, akkor az nem igazi kapcsolat. Köztem és a párom között is megvan ez, sőt, előfordul, hogy túlzásba is esünk, de szerencsére mindig meg tudjuk ezt beszélni. Ehhez hozzátartozik az, hogy én egy ismertebb ember vagyok, akit sokan látnak a színpadon vagy követnek az interneten. Emiatt több udvarlóm akad, amit nem mindig tud helyén kezelni a párom. Én viszont azzal nyugtatom, hogy az csak egy szerep, amit látnak a rajongóim, nem a valós énemet mutatom meg nekik” – mondta az énekesnő, aki hozzátette, természetesen rajta is van, hogy eluralkodik a zöldszemű szörny.