Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hársházi Szabi: Magam adom a dalaimban, így hiteles az egész

„Rámenős” címmel megérkezett Hársházi Szabi videóklipes újdonsága. Az előadóként is egyre népszerűbb dalszerző-producer egy vagány, dallamos alkotással rukkolt elő így rögtön év elején, amelyhez egy jópofa videóklip is készült.

– Ez a dal is visszanyúlik hangszerelésben az általam kedvelt egyik retro-időszakra. A 90-es években előszeretettel ötvözték a reggae-t a poppal. Én tettem erre egy lapáttal úgymond ennél az új dalomnál és a mai kornak megfelelő modern hangszínekkel megspékeltem ezt a már jól bevált, sikeres receptet. Nekem tetszik a végeredmény hangzásban. Sőt pont tegnap adtam egy interjút egy rádiónak a dalmegjelenés kapcsán, s ott is a szerkesztő kihangsúlyozta, hogy abszolút mai a hangzás – árulta el az új szerzeményről mindezt Hársházi Szabi, aki hozzátette, hogy továbbra sem akarja az aktuális zenei trendeket különösebben követni a saját dalaiban, még hogyha ez az új dal most eléggé modern hangzásúra is sikeredett a visszajelzések alapján.

– Már több interjúban is elmondtam, hogy csak önazonos zenéket készítek és adok elő. Nem célom az aktuális zenei kliséket használva, keretek közé szorítani a mondanivalómat és a zeneiségemet. Szabadon szeretnék alkotni továbbra is. Nem akarok senkinek megfelelni. Magam adom a dalaimban, így hiteles az egész és szerintem hosszútávon ez az eredményesebb út.

Hársházi Szabi bízik benne, hogy a befektetett munka meghozza hosszú távon a gyümölcsét. Az biztos, hogy a saját előadásában felcsendülő dalait is sok helyen játszák már, azon sikeres szerzemények mellett, amelyeket zeneszerzőként más előadóknak írt – különböző dalszövegírokkal közösen – az elmúlt közel egy évtizedben.