Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hársházi Szabi: „Úgy gondoltam, hogy nem szakítom meg ezt a láncot!”

Hihetetlen, de mindjárt itt van Advent első vasárnapja. Ilyenkor már sokan hangolódnak a szeretet ünnepére különböző karácsonyi témájú dalokkal. Hársházi Szabi egy meghitt, elgondolkodtató mondanivalójú dallal jelentkezett, „Karácsonyi emlék” címmel.

 

„Az elmúlt 3 évben úgy jött ki a lépés, hogy minden év végére jutott egy olyan karácsonyi dal-megjelenés, amelyben alkotóként, azaz zeneszerző-producerként közreműködtem. Idén pedig úgy gondoltam, hogy nem szakítom meg ezt a „láncot”, ha már így alakult és kijövök egy karácsonyi dallal most én, mint előadó.” – árulta el Hársházi Szabi, aki 2020 őszén lépett ki úgymond a rivaldafénybe. Azóta folyamatosan készíti saját előadásában felcsendülő dalait és jelen van azokkal a hazai televíziós zenecsatornákon, valamint különböző rádiókban egyaránt.

Hársházi Szabi dalaiban legtöbbször a ’80-as ’90-es évek hangzásvilága köszön vissza. Ez az új dal is – amelyet Lombos Márton dalszövegíróval alkottak meg közösen – a ’90-es évek R’n’B zenéit idézi meg karácsonyi „köntösben”.

Ha unod már a megszokott ünnepi dalokat, újíts be idén ezzel a meghitt szerzeménnyel: