Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Henna: Az utóbbi időben kicsit kiestem a ritmusból!

Egyre csak cseperedik Henna és szerelme kisbabája, így az énekesnőnek több ideje jut rajongóira és a fellépésekre. Henna nemrégiben új videóklipet forgatott, továbbá már egy következő ötlet vizuális megvalósításának munkálatai is elkezdődtek. A mindig mosolygós énekesnővel beszélgettünk a nagy visszatérésről, a múltról, s a jelenről.

 

„Vissza-vissza szökök a rivaldafénybe”

Új videóklippel jelentkezett a népszerű énekesnő, és ez még csak a kezdet.
„Pörögnek a tévéfelvételek, elindult a fesztiválszezon, nincs okom panaszra. Az utóbbi időben kicsit kiestem a ritmusból, de Csabika már nagy fiú, így én is vissza-vissza szökök a rivaldafénybe. Most forgattunk egy vadiúj videóklipet, egy régi dalomra, aminek a címe Ragyognak a csillagok. Ez már egy 11 éves dal. Mostanában azt a tendenciát véltem felfedezni, hogy inkább újrahangszerelt, régi dalokkal jönnek elő az énekesek. Ezen felbuzdulva készítettem egy réges-régi dalomhoz klipet. Nemsokára pedig egy következő videóval kedveskedünk a közönségnek. Próbálok menni előre és megsokszorozni az eddigi sikereimet. Tervek vannak bőven, de mivel babonás vagyok, egyelőre fedje ezeket homály. Most úgy érzem, ráálltam a pályára, tudok végre foglalkozni a karrierem alakulásával. 2023-ban jelent meg a legutolsó lemezem, pont a harmincadik születésnapomon. Egyelőre új dalokkal nem készülünk, azzal majd csak az év második felében szeretnék foglalkozni. Járom az országot, Ferryvel és szólóban is mulattatom a népet! A hivatalos közösségi oldalaimra mindig felkerülnek a pontos időpontok, hogy hol találkozhat velem a nagyérdemű közönség” – kezdte lapunknak a gyönyörű énekesnő, aki az utóbbi időben feltűnt a Tik-Tokon is.
„Mindegyik közösségi oldalam aktív, nem tudnám eldönteni, hogy hol nagyobb a rajongótáborom. A Facebook és a YouTube csatornánkon rengeteg feliratkozó van, jómagam pár hónapja kezdtem el Tik-Tokozni, és megdöbbentően hamar átléptem a tízezres álomhatárt. Nem is olyan rossz úgy, hogy nem is értek hozzá, nem? Úgy vélem, hogy ezutóbbi közösségi oldal nagy segítség tud lenni minden előadó számára.”

Boldog családként élnek együtt
Boldog családként élnek együtt

 

5 éves kora óta énekel

Henna ugyan még mindig rendkívül fiatal, de már most több évtizedes szakmai múlttal rendelkezik.
„Nem készültem énekesnek, Pintácsi Vikihez jártam ének- és tánciskolába, táncolni. Ötéves voltam, amikor megkérdezték, hogy nem szeretnék-e mégis inkább énekelni. Így lett az első énektanárom Lajtai Kati. Őt Fehér Adri, majd Baby Gabi követte. Boldog vagyok, hogy nagyon sok kiemelkedő tehetséggel megáldott énekesnőtől tudtam tanulni. Aztán jött a Flowers nevű, formáció, ahol rózsaszín-kék ruhákban táncikáltunk a társammal, Cintivel. Mindössze 9 évesek voltunk. Az nagyon nagyot ment, akkoriban. Sikert sikerre halmoztunk abban a négy évben, amíg csináltuk. Aztán leült ez a dolog, viszont nekem kislánykorom óta Nótár Mary a példaképem. Így kötöttem ki a mulatós zenében is, Mary szerettette meg velem ezt a műfajt. Nagyon kicsi korom óta hallgatom a zenéit, felnézek rá”– mondta lelkesen Henna.