Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Henna: Minden másodpercet megszépít a fiam

Henna boldogabb, mint valaha

Henna boldogabb, mint valaha! Kisfia születése óta a szép pillanatokat is jobban értékel az életben az énekesnő, aki igyekszik minden szeretet megadni családjának. A másik szerelem az életében természetesen a színpad és az éneklés, amit az anyaság mellett sem hanyagol el. Sok terve van a nyárra, Sihell Ferryvel együtt járják az országot.

A sors egyik legnagyobb ajándékának tartja, hogy édesanyává vált. Henna másfél évvel ezelőtt adott életet gyermekének, s bár akkor még sejtése sem volt, miként változtatja meg az életét a családalapítás, ma már semmit sem csinálna másként. A nemrég 30 éves múlt énekesnő legszebb időszakát éli, élvezi az anyaságot és a közönségével is egyre gyakrabban találkozik a fellépéseken.

Boldog családként élnek együtt

Boldog családként élnek együtt 

„A gyermekem születése óta változatlanul nagy az öröm a családban, nagyon hálásak vagyunk a sorsnak, szerencsésnek érzem magam. A fiam szépen növekszik, hat hónapos volt, amikor felállt, szereti a zenét, csettintget a kezével és ritmusra üti a lábát. Most már sokat is beszél, sokszor mondja, hogy anya, apa, mama, dédi és azt is, hogy Henna. Hihetetlen, hogy milyen gyorsan fejlődik, még csak nemrég született, de azóta is minden egyes másodpercet megszépít” – nyilatkozta lapunknak az énekesnő, és azt is elárulta, miben hasonlít rá a fiú.
„Ugyanolyan akaratos, mint én. Külsőre jobban hasonlít a papájára és az apukájára, de a mosolya az enyém. Egyébként egy nagyon vidám és eleven, amilyennek egy kisfiúnak lennie kell” – tette hozzá. Kiderült az is, hogy édesanyja zene iránti szeretetét is örökölte.
„Sokféle zenét meghallgat, és ha ritmust hall, rögtön járni kezd a keze és a lába. Nagyon örülök, hogy így van, a zene által szebb lesz az élete, sokat dalolunk együtt” – árulta el Henna. És szerencsére nem csak otthon, a közönség előtt is egyre többet dalol az énekesnő.

Sihell Ferry és Henna a rajongókat sem hanyagolja el
Sihell Ferry és Henna a rajongókat sem hanyagolja el

 

„Bár a fiam születése óta járok fellépni, most kezdünk csak igazán fellélegezni, és szerencsére egyre több felkérés van Ferryvel igyekszünk egyeztetni, és járjuk az országot, megyünk falunapokra és privát rendezvényekre is” – sorolta.
A fellépések mellett az új dalok is készülnek.
„Nemrég jelent meg a nagylemezem, forgattunk hozzá klipet is, ami már a YouTube-on is elérhető. Sok tervünk van még a nyárra, a munka nem áll meg!” – üzeni rajongóinak Henna.