Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hétszázezret gyűjtöttek eddig egy beteg kislánynak Pintér Timiék

Pintér Timi

A közkedvelt énekesnő most nem a tehetségével, sokkal inkább az emberségével hívta fel magára a figyelmet. Pintér Timiről már régóta tudja mindenki, hogy ahol elkél a segítség ő ott terem, mostanra viszont már a szenvedélyévé vált az adakozás. Az elragadó mosolyú asszony segít, ahol tud, mindig ott van, ahol kell. Jelenleg egy mirigyrákban szenvedő, csodálatos kislány mögé álltak be kollégáival, barátaival, és diákjaival. 

„Nem új keletű ez a dolog, már a Csokonai Színházban a kollégáimtól is mindig kértem, hogy ha van esetleg olyan használati tárgyuk, amit szívesen odaadnának arra rászoruló embereknek, én eljuttatnám hozzájuk. Így nagyon sok mindent gyűjtöttem össze a játékoktól kezdve, az élelmiszeren át, a ruháig mindent. Többnyire hátrányos helyzetű gyerekek, óvodák a célszemélyek. Ilyenkor műsorral is készülünk a kicsiknek. Legutóbb a Földesi Madársuli tulajdonosa is hozott madarakat, akikkel amellett, hogy gyönyörködni lehetett bennük, egy csodálatos műsort is csináltunk” – kezdte az énekesnő.

Pintér Timi tetteivel még a Debrecen-Nyíregyházi megyés püspök figyelmét is felkeltette, s bár az énekesnő nem is tudott róla, díjra terjesztették, amit aztán át is vehetett tőle.
„Egy alkalommal – tudtomon kívül – Lukács Sándor, a Furtai Karitász vezetője fel is terjesztett egy díjra, majd Palánki Ferenctől, a Debrecen-Nyíregyházi megyés püspök úrtól kaptam is egy kitüntetést. Rendkívül jól esik ez az elismerés, de itt nem állhatok meg a munkámmal, hiszen egyáltalán nem a díj volt a motivációm. A Tündérkör Alapítvánnyal is dolgoztam együtt, többek között jótékonysági futóversenyeken, futballmeccseken. Ez utóbbi igencsak emlékezetesre sikeredett: az egyik oldalon a régi Loki-játékosok, míg a másikon a Kowalsky meg a Vega zenekar hajtott a győzelemért. Akkor egy, a Loki ifi csapatában játszó kisfiú gyógyulásáért gyűjtöttünk” – mondta a minden helyzetben segítőkész énekesnő.

Az angyalarcú énekesnő jelenleg egy diákján igyekszik segíteni társaival, illetve mostanra már egy egész községgel a háta mögött.
„Természetesen továbbra is keresem a lehetőségeket, ahol tudok, tudunk segíteni. Legutóbb egy Fülöpön élő kislány, Mocsár Tiffany gyógyításáért szerveztünk egy jótékonysági koncertet. Fülöpön, a zeneiskolában tanítok éneket és szolfézst, ott ismertem meg őt. Tiffany még csak elsős volt, amikor mirigyrákot diagnosztizáltak nála. Ezt követően nem is járhatott iskolába, otthonról tanult, magántanulóként a kezelések miatt. Negyedik osztályos korában visszatérhetett a társai közé, de idén az ötödiket megint nem kezdhette el. Sajnos a magyar orvosok nem tudják kezelni a kislányt, így Bécsbe kell kezelésre járniuk, ott tudnak segítséget nyújtani Tiffanynak. Sajnálatos módon a kezelés nagyon sok pénzzel és utazással jár. Egy helyi vállalkozó felajánlotta a családnak, hogy az utaztatásokat megoldja, a segély-koncerttel pedig majdnem 700.000 forintot sikerült összegyűjtenünk. Ez valameddig elég, aztán folytatjuk tovább a segítségnyújtást, a segítségkérést. Nagyon nagy összefogás kerekedett Tiffany ügyében, annak ellenére is, hogy a kis község lélekszáma alulról súrolja a kétezret. Kuczmog Klaudia barátnőm, aki szintén operaénekes, illetve tanít is az iskolában, a Hajdúsági Népzenei Együttes, valamint Sós Fecó és az édesapja, Sós Feri is a kezdeményezés mellé álltak. Az iskolából is készültek diákok, Tiffany osztálytársai egy nagyon szép előadást raktak össze. Az egészet pedig Hutóczki Péter polgármester úr tartotta kézben. Egy nagyon széplelkű és törődő polgármestert ismertem meg benne” – mondta Pintér Timi.

Ön is segítheti a kis Tiffany gyógyulását! Bárminemű felajánlását szívesen fogadjuk a következő bankszámlaszámra, amely a kislány családjához tartozik:
CIB Bank: 10702064-74210796-51100005
kedvezményezett: Lakatos Tiborné
közlemény: ADOMÁNY