Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hiszti és szívdobogás! Tóth Gabi nagy pillanatai a Sztárban Sztár leszek! stúdiójában

Az énekesnő immár negyedszer ült bele a mesterek székébe, de idén egy kicsit mindenki más szemmel figyeli a ténykedését. Mutatjuk az első válogatóadásokból összegyújtott, nagy, megható, és természetesen hisztis pillanatait. Mert, hogy mindből akadt bőven, pedig a forgatások alatt még ki sem derült, hogy véget ért a házassága Krausz Gáborral.

Tóth Gabi, sírt, nevetett és hisztizett a válogatók alatt. Fotó: TV2 Play

 

Az első mozzanat az volt, amikor Till Attila felfedezte, hogy Tóth Gabi új, sötét hajszínnel kezdi az évadot. Rá is kérdezett, hogy utal -e ezzel valami komolyabb magánéleti fordulatra. Nos, Tilla még nem tudhatta, mennyire telibe talált a felvetése.

Nem kellett sokáig várni arra sem., hogy az énekesnő felhozza a korábbi évadokban Majka miatt elszenvedett vélt és valós sérelmeit. Egyenesen poszttraumás stressz szindrómaként diagnosztizálta saját érzéseit. Ezen a ponton persze még csak viccelt, de már elvetette a későbbi viták magjait.

Majd jött az első pillanat, amikor Gabi könnyei felszakadtak és záporozni kezdtek. A macis külsejű énekes előadása annyira meghatotta az ítészt, hogy egyenesen angyalhoz hasonlította a versenyzőt. Mentségére szóljon, szem nem maradt szárazon, sem a stúdióban, sem a tévéképernyők előtt. A srác ráadásul Gabit választotta mentorául.

Persze az első igazi kiborulásra sem kellett sokat várni. Tóth Gabi úgy ugrott Majka torkának, mintha kötelező lett volna, majd dívaként hagyta faképnél a többieket, leállítva ezzel a forgatást. Egyébként most kicsit jogos volt a hiszti.

Majd érkezett egy újabb hatalmas hanggal megáldott versenyző és az énekesnő ismét sírva fakadt a rárohanó érzelmek hatására.

Tóth Gabi végül kicsit „beleszeretett” egy örmény származású srácba, aki még a produkciója előtt megdobogtatta az énekesnő szívét.

És még szinte el sem kezdődött a Sztárban Sztár leszek! negyedik évada…