Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hoppá! Az Exatlon sztárja kibékült volt feleségével és már jön is a második baba

Argentin szappanoperába is beillene Harcsa Norbert és párja, Ramóna története. Az Exatlon második évadának nagy mókamesterének magánéletéről sokáig szinte semmit nem lehetett tudni. A műsorban is csak annyit árult el, hogy elvált és van egy kislánya, Jelina, akit rajongással szeret. Nemrég azonban kiderült, hogy a szakítás után három évig könyörgött Raminak és végül volt neje beadta a derekát.

Harcsa Norbertet egy pillanat alatt megszerették a nézők, amikor megismerték az Exatlon második évadában. A mindig jókedvű, mindig viccelődő sztársportoló a Bajnokok mókamestere volt, mindig fel tudta vidítani a többieket, még egy-egy nagyobb vereség után is. De a mosolya mögött komoly magánéleti dráma zajlott.

A profi középsúlyú ökölvívó sokat mesélt a Bajnokoknak Jelináról, akinek édesanyjával a forgatás idején már nem voltak együtt. Instagram-oldalára sok fotót töltött fel korábban, amiből kiderült, rengeteg időt töltenek együtt. A Vigyázat gyerekkel vagyok! műsorban is szerepeltek együtt, a gyönyörű kislány örökölte édesapja jó humorát. De az sokáig nem derült ki, mi történt a szülők közt, de idén februárban szívszorító vallomást tett.

„4 év alatt letudtunk mindent! 1 lánykérés, 1 esküvő, 1 gyerek, 1 válás! Aztán jött 3 év szégyentelen könyörgés és 640 Mónika show epizód! De már minden és mindenki a helyén! És most már marad is!”

– írta akkor közösségi oldalán, a posztjához több száz gratuláció érkezett olyan sztároktól is, mint Harcsa Norbert jó barátai: Curtis, Majka és persze az Exatlon csillagai is.

Tegnap pedig újabb örömhírrel örvendeztette meg az újra boldog Bajnok a követőit:

„Baby girl is coming” – vagyis újra kislány érkezik családjukba.

De még a második gyerkőc sem hozta meg a kibékült szerelmeseket egy újabb esküvőhöz.

Esküvőt nem szeretnék még egyszer, mert az elsőt nem lehet felülmúlni. Tényleg olyan volt az egész, mint egy romantikus film, mesébe illő, New York-i leánykérés, hatalmas esküvő, a nászutunk is csodás volt. Ezt nem lehet és nem is akarom megismételni, főleg, mert utána annyi minden elromlott. Most így jó minden, boldogság van”

nyilatkozta a békülés után.