Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hoppá! Úton van a kilencedik Exatlon baba

Boldogabb már nem is lehetne Busa Gabriella, aki bejelentette, hogy várandós. A sport reality női bajnoka és párja már egy ideje vártak a gyermekáldásra, de álmuk végre teljesült. Az ő gyermekükkel már kilencre nő az Exatlon babák száma.

Ha mindenki nem is vihette haza a fődíjat, de a szerelemben sokaknak szerencsét hozott a TV2 műsora. Az Exatlon Hungary óta többen férjhez mentek, van, akinek gyermeke született és van, aki most várandós, de olyan is akad, akinek most volt az eljegyzése és az esküvőjére készül.
Busa Gabriella pedig a minap jelentette be, hogy végre teljesült az álma, kisbabát vár. A műsor második évadának női bajnoka és kedvese évek óta egy párt alkotnak, soha nem is volt kérdés számukra, hogy egyszer majd összeházasodnak és családot alapítanak. Amikor a gyönyörű sportoló megnyerte a műsort, a 15 milliós főnyeremény mellé a New York Maratonra is kapott egy utat. A Covid miatt viszont két évig nem rendezték meg a híres futóversenyt, így az utazási iroda cserét ajánlott a Bajnok lánynak. Gabi érthető módon a Maldív-szigeteket választotta. Szerelmes kedvese ki is használta az alkalmat, és a romantikus helyszínen, a naplementében térdelt le, hogy megkérje a kezét. A gyönyörű exatlonista mit is mondhatott volna, ahogy fogalmazott: a legnagyobb Igen-t.
„Ha összejön valamikor év végén, vagy a jövő év elején a profi meccs, profi kick-box-világbajnok szeretnék lenni, akkor egyből jöhet a baba. Most minden annyira a helyén van, annyira imádom az életet!” – mondta még az eljegyzés évében Gabi Palik László műsorában.
S bár az esküvő egyelőre várat, a sportoló betartotta ígéretét, mert miután tényleg profi kick-box bajnok lett, jöhetett is a családalapítás. Igaz, kicsit várniuk kellett a gyermekáldásra, de most Busa Gabi bejelenthette, hogy várandós.
„A legnagyobb boldogság” – írta az ultrahangos fotóhoz a kismama.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gabriella Busa (@gabriella__busa) által megosztott bejegyzés

Az ő babájuk egyébként már a kilencedik Exatlon bébi lesz. Az All Star évad után született meg Nagy Dani kislánya, tavaly pedig Mórádi Zsolt kisfia. Idén eddig Mischinger Péter, Mórádi Zsolt, Harcsa Norbi és Gyarmati Panka jelentették be, hogy gyermekük született. És úton van Kőnig Anna és Szabó-Thomka Hanna babája is.