Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Horváth Éva: Három nyelven beszélő világpolgárok lesznek a fiaim!

A gyönyörű sztáranyuka büszke arra, hogy gyermekei már most nagyon nyitottak. Ez nem is csoda, hiszen Horváth Éva és családja már második éve csak fél évet élnek itthon, télen elutaznak a paradicsomi szigetre, Balira. Kristóf és Alex imádnak kint lakn, hamar elsajátították a bali életérzést.

Pár nappal ezelőtt érkezett vissza fél év után Baliról Horváth Éva és családja. A modell párjával és két fiával már másodjára töltöttek a gyönyörű szigeten több hónapot. A hatéves Kristóf és a nemsokára 2. életévét betöltő Alex így már rutinos utazók, meg sem kottyant nekik a több, mint 10 órás repülőút.

– Mindkét fiú már egészen kis korától repül, nagyon jól alkalmazkodnak mind a reptéri várakozáshoz, mind a többórás repülőúthoz a levegőben – mesélte lapunknak Horváth Éva. – Persze már mi is rutinosak vagyunk, hamar rájöttünk, hogy éjszaka az ideális a repüléshez ilyen hosszú utakra, mert a sötétben sokkal könnyebben alszanak. A másik trükk, hogy mivel mindig átszállással megyünk, amikor leszállunk az első állomáson, a többórás csatlakozásra várás alatt hagyjuk őket szaladgálni, játszani, így mire újra repülőre ülünk, megint elfáradtak. Egyébként most is, amikor megérkeztünk Budapestre, ők szinte azonnal akklimatizálódtak, míg mi az édesapjukkal szenvedtünk a jatleg-től.

Három nyelven beszélnek a gyerekek

A sztáranyuka arról is beszélt, hogy nagyfiuk Kristóf szeptemberben elkezdi odakint az iskolát, ahol angolul folyik majd az oktatás.

– Természetesen mi csak magyarul beszélünk hozzájuk, de odakint az iskolában majd már angolul is tanul és a kinti bébiszittert pedig megkértük, balinézül is beszéljen velük. Így mire felnőnek, három nyelven fognak majd beszélni, ami hatalmas előnyt jelent majd nekik. Arról nem beszélve, hogy a kinti élettel, a más kultúra megismerésével nagyon nyitottak lesznek, igazi világpolgárok!