Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hunyadi Donatella szeretné, ha nem bántanák az édesanyját

Kiszel Tünde lánya a szemünk előtt cseperedett fel, előttünk lett kislányból gyönyörű fiatal nő. Hunyadi Donatella ezért is vállalta a szereplést a TV2 táncos műsorában, mert szeretett volna kilépni édesanyja árnyékából. A mesterszakon nemrég végzett énekesnő büszke arra, hogy ez sikerült neki és az emberek megismerték, ki ő valójában.

Hunyadi Donatella hamar belopta magát a nézők szívébe, ahogy elindult a Dancing with the Stars. A tehetséges énekesnő nem titkolt célja volt a műsorral, hogy őt magát ismerjék meg, szeressék meg az emberek, ne, mint Kiszel Tünde lányát. És nem azért, mert ne szeretné édesanyját, sőt! Nagyon erősen kötődik hozzá és úgy érzi, most már itt az ideje, hogy ő védje meg őt a támadásoktól. Mert a közösségi oldalakon ő is látja a sok bántó kommentet, amit anyukája kap. Mint ahogy azokat a hozzászólásokat is, akik kétségbe vonják édesapja létezését és azt, hogy az ő vezetéknevét viseli. Most kiderült, ebben igazuk is van.

„Éreztem magamban a késztetést, hogy megmutassam azt, hogy amúgy én tudok értéket képviselni, és én szeretnék példát mutatni azzal, hogy híres embernek a gyereke vagyok, és mégis normális vagyok – mesélte a pénteken debütáló Frizbi új részében, ahol arról is beszélt, miért Hunyadi a vezetékneve. – Édesanyám nem szeretett volna ebből a névből akkor semmiféle problémát, nyilván a Kiszelt teljesen kizárta az én érdekemben. Úgy érezte, hogy ez egy negatív bélyeg rám!”

Korábban arról is mesélt Donatella, hogy megszakad a szíve, ha édesanyját bántják.

„Az embereknek nem volt véleménye rólam, vagyis ami volt, az édesanyámból adódóan negatív volt. Pedig ő soha, semmilyen támadást nem érdemelt meg, de sajnos kapott rengeteget. Valószínűleg belőle adódóan kaptam én is. Az első adás után azonban már csak jó visszajelzések jöttek, mint például, hogy nem gondolták volna, hogy én ilyen vagyok, illetve, ahogy megismertek engem, édesanyámról is megváltozott a véleményük. Ez utóbbi nekem egyébként nagyon sokat jelent, mert a szívem szakad meg, mikor anyukámat bántják!”