Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Ifj. Schobert Norbi Amerikában költi el milliói egy részét

Óriási küzdelem árán, szinte behozhatatlannak tűnő hátrány ellenére nyerte meg a mindössze 16 éves Schobert Norbi a Farm VIP harmadik évadának végjátékát. A tinédzser elszántan küzdött a műsor alatt, tanult és figyelt, kitartásának pedig meglett az eredménye, a dicsőség mellett 11 millió forintot zsebelt be.

Ahogy a műsorban is egy megfontolt és tudatos fiatalt ismerhettünk meg ifj. Schobert Norbi személyében, úgy a Farm VIP után is átgondoltan nyilatkozott. Leszögezte, nem fogja elszórni a pénzt, a jövőjét szeretné bebiztosítani.
„Nem szeretném elkölteni a nyereményt, inkább félreteszem. Sokan ott rontják el, hogy elkezdenek költekezni, megveszik maguknak, amire szükségük van. Én egy kicsit szigorúbb leszek magammal, inkább félreteszem a pénzt, és szeretném majd befektetni később, ha támad egy olyan ötletem, amire be tudom” – magyarázta a megfontolt fiatalember, aki azért egy titkos vágyát mégis csak elárulta a nyereménnyel kapcsolatban.
„Nagyon nagy célom, hogy a kistesómat elvigyem egyszer Amerikába, a szüleinkkel együtt vagy akár kettesben. Szeretném elvinni Elvis Presley házába, Gracelandra. Ez mindkettőnknek hatalmas vágya, nekem is egy álom válna valóra, ha ez sikerülne, és most megvan rá a pénz, ami nagyszerű érzés” – árulta el Norbika, akiről édesanyja, Rubint Réka már több interjújában állította: csupa szív gyerek. Úgy tűnik, Norbikának ezt most saját jogán is sikerült  bebizonyítania. Persze arról is mesélt, hogyan érezte magát a versenyben.


„Nagyon átadtam magam a játéknak, és mire észbe kaptam, már ott voltam a végén. A célom az volt, hogy az emberek megismerjenek, és persze jó kalandnak is tűnt” – mondta és hozzátette, most megmutatta igazi arcát azoknak, akik a közösségi média alapján ítélkeznek róla. A szülei jó tanácsként azt mondták neki, végig adja önmagát.
„Mindig azt csináltam, amit a szívem diktált” – tette hozzá.


És hogyan tovább? Norbi szerint rengeteg lehetőséget nyitott meg előtte a reality, amikkel szeretne is élni.
„Megpróbálok a jövőmre összpontosítani, és kevesebbet szórakozni. Persze, attól még találkozom a barátaimmal, de én az a típus vagyok, aki inkább otthon tanul vagy olvas, folyton arra törekszem, hogyan lehetek több” – nyilatkozta későbbi terveiről.
„Sokban megváltoztatott a műsor. Előtte nem tudtam kimutatni mások felé az érzéseimet, itt felerősödött bennem, hogy őszinte legyek. A Farmnak köszönhetem, hogy ki tudtam bontakozni” – mondta el.

Komoly mélypontokat élet át a műsorban

Igazi harcosként vetette bele magát a Farm VIP versenyébe, de persze számára is voltak pillanatok, amiket nehezen élt meg.
„Voltak olyan mélypontjaim a játékban, a közepénél már nagyon hiányzott a családom. De olyan is sokszor volt, hogy elaludtam nyitott szájjal, és tele ment a szám legyekkel, összecsipkedték belülről a számat. Új szituációkban találtam magam, és nem voltak ott a szüleim, hogy tanácsot kérjek tőlük, mindent egyedül kellett megoldanom, minden döntést meghozni. Mindezekkel együtt rettenetesen sokat adott a műsor. Akármilyen hátrányban vagy, nem szabad feladni” – nyilatkozta.