Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Így köszöntötték édesanyjukat a magyar sztárok

Anyák napján illik virágot vinni édesanyánknak, megköszönni, hálát mondani, hogy életet adott nekünk. Természetesen a hazai hírességek sem feledkeztek meg a gyönyörű ünnepről, ki egy csokor virággal, ki közös dallal örvendeztette meg anyukáját. Azok pedig, akinek már nem él az édesanyjuk, megható sorokkal üzentek a mennyországba.

Az anyák napja világszerte ünnepelt nap, bár egyes országokban más napokon emlékeznek meg az anyaságról, Magyarországon ez mindig május első vasárnapjára esik, a világ minden pontján pedig ugyanaz a közös bennük: az életet adó anyákra emlékszünk meg ezen a csodás napon. A gyermekek, legyen szó lányról vagy fiúról, unokákról, nagymamákról, mindannyian felköszöntik azokat az anyákat, akik életet adtak ahhoz, hogy boldogságban, egy családként töltsük a mindennapjainkat. Mindenki más módját választja annak, hogyan ünnepeljen a szerettével, legyen szó egy szál virágról vagy egy óriási virágcsokorról, különböző ajándékokról, titkos meglepetésről, egy kedves üzenetről, mindig egy lesz a fontos, hogy ezen a napon gondoljuk arra, akinek az életünket és a legőszintébb szeretet köszönhetjük.
László Attila, a Csillag születik korábbi győztese nem akármilyen meglepetéssel készült. A Fonogram-díjas énekes egy közös énekléssel köszöntötte édesanyját és az összes édesanyát.

<

Csonka Piciről köztudott, hogy nagyon erős kötelék fűzte anyukához, akit korán elvesztett. A színész szívszorító sorokkal emlékezett meg róla:
„Nincs “majd az idő”, nincs gyógyuló seb, nincs vigasztalás. Van nyüszítő hiány, van elszoruló torok, van tétova bizonytalanság. Vannak csodás emlékek. Van könnyes fájdalom, hogy már nincs, és van földöntúli öröm, hogy volt, hogy Ő volt az! Anyu, tudod…”együtt Veled örökre, és még azon is túl…”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Csonka András (@csonkabrandy) által megosztott bejegyzés

 

Kulcsár Edina nagyon szerencsének tartja magát, hiszen nem csak édesanyját, de nagymamáját is köszönthette ma.
„Nem tudok ennek a két fantasztikus embernek eléggé hálás lenni, amiért, és ahogyan felneveltek! Olyan értékeket kaptam tőlük ezalatt az út alatt, amit senki nem tudott volna jobban átadni nekem, mint ők így ketten. A mai világban szerintem azok a legszerencsésebb emberek, akik gyűlöletmentes közegben nőhettek fel. Ahol megmutatták, hogy milyen az igazi szeretet és összetartás. Ahol őszintén tudtak mások sikereinek és boldogságának örülni és ahol megmutatkozik, hogy a szegénység valójában az igazi gazdagság!”

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kulcsár Edina (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés

Kocsis Tibo is korán elvesztette anyukáját, de sosem felejt el neki üzenetet küldeni a mennyországba.
„Kedvenc fotóim egyike anyukámmal. ❤️ Szerintem közel 40 éve készült egy óvodai anyák napi ünnepségen. Anyukám gyönyörű, mint ahogy mindig is az volt, én pedig éppen átnyújtom a kis kézzel készített ajándékot. Minden benne van ebben a képben az anyai szeretetről, ami a mai napig elkísér, 27 évvel azután is, hogy ő már fentről vigyáz rám.
Semmiben nem halványul az emléke, egy ilyen kép láttán pedig csak az jár a fejemben, milyen jó volna vele csak még egyszer beszélgetni.
Isten áldja az összes édesanyát a mai napon!”

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kocsis Tibor (@kocsistibo) által megosztott bejegyzés