Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Így ünnepelték az apák napját a sztárok

Béci – Young G

Június harmadik vasárnapján az édesapákat ünnepelték határon innen és túl. Az apák napja megünneplését a 20. század elején vezették be, az anyák napja párjaként. Hazai sztárjaink és amerikai hírességek is köszöntötték édesapjukat a jeles napon.

Béci a legjobb szívű
A népszerű rapper, Young G Béci két kislánynak az édesapja. Bár gyermekei más anyától vannak, mozaikcsaládként nagy a szeretet, felesége, Norina jóformán sajátjaként szereti a Béci előző kapcsolatából született Napsugarat, közös kislányuk, Rebe pedig a mindene. Nem meglepő, hogy Norina mindkét kislány nevében kíván boldog apák napját a szerelmének, a legnagyobb szívű apának nevezve őt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rácz-Mészáros Norina (@norinameszaros) által megosztott bejegyzés

Katalin hercegné saját fotóval ünnepelt
A világ figyelme minden eddiginél inkább a brit királyi családra szegeződik, mozgalmas időszak áll a kékvérűek háta mögött. Lassan két éve már, hogy elhunyt II. Erzsébet királynő, majd királlyá koronázták fiát, III. Károlyt. Év elején az újdonsült uralkodó rákbetegségéről vallott, majd nem sokkal később menye, Katalin hercegé hozta nyilvánosságra daganatos betegségét. Világszerte egy emberként szurkolnak a felépüléséért, ő pedig a betegséggel való küzdelemben is csak a családjára gondol. Apák napja alkalmából egy saját fotóját osztotta meg, amit egy meghitt családi kiránduláson készített Vilmosról és három gyermekükről. „Szeretünk, Papa. Boldog apák napját kíván: G, C és L” – írták a fotó alá, felsorolva a gyerkőcök: George, Charlotte és Louis – azaz György, Sarolta és Lajos neveinek kezdőbetűit.

Az újdonsült apuka
Élete első apák napját ünnepelhette idén a világhírű úszóedző, Shane Tusup. Nagy Viktória Zoé fitneszbajnokkal első közös kislányuk, Aurora Ann Tusup május elején született. „Te vagy a mi szuperhősünk” – méltatta az anyuka a sportembert.zés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Viktória Zoé Nagy ✨ (@nagyviktoriazoe) által megosztott bejegyzés

Kiszel Tünde orvos édesapjára emlékszik
A népszerű televíziós személyiség, Kiszel Tünde is méltó emléket állított orvosprofesszor édesapja előtt. Fekete-fehér fotókkal emlékezett meg édesapjáról, akiről így írt: „Dr. Kiszel János, nemzetközileg elismert tudós, szülész-nőgyógyász professzor volt az I-es számú Női klinikán. Nagyon sok koraszülött kisbaba köszönheti Neki az életét.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kiszel Tünde (@kiszeltunde_) által megosztott bejegyzés

„A világ legférfiasabb dolga apának lenni”
A sztárséf Rácz Jenő kicsit több mint két évvel ezelőtt lett édesapa. Felesége, Dóra gyakran oszt meg részleteket a mindennapjaikról, az anyaságról, házaséletről. Azt már ritkábban látni, hogy Jenő megmutassa az érzékenyebb oldalát a közösségi oldalakon. Apák napján azonban ő is elérzékenyült és tündéri közös fényképeket osztott meg a kis Kamillával, a fotómontázs hoz pedig ezt a szöveget mellékelte: „A világ legférfiasabb dolga apának lenni”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rácz Jenő (@chefjenoracz) által megosztott bejegyzés