Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Jáger Gyula: Ez volt az elmúlt időszak legmozgalmasabb nyara

Nem is gondolnánk, hogy a mindig ezer fokon égő Jáger Gyula is van, hogy elfárad. Az énekes-előadóművész lapunknak elárulta, hogy bizony vele is előfordul ez olykor: legutóbb azonban ezt is karrierjére tudta fordítani. Akkor jött ugyanis az ihlet, amikor nagyon fáradt volt. A siker pedig nem maradt el…

– Milyen dalod került fel a válogatáslemezre?
Még a tavasszal írtam egy dalt, aminek a klipje nyár elején jött ki. A dal címe: Dúdold velem. Büszkén mondhatom, hogy egész nyáron velem dúdolta a közönség. Ez egy igazi kis „boldogság dal”. Amikor jött az ihlet nagyon fáradt és emiatt kedvetlen voltam. Mire a múzsa az utolsó sort is belesúgta a fülembe, hihetetlen jó kedvem lett. Remélem másoknak is ekkora örömöt tudok vele okozni.


– Milyen volt a nyarad?
A nyár rengeteg munkával telt, de inkább öröm számomra, mintsem panasz lenne. Képzeljétek, még a szülinapomon is klipet forgattunk. Persze a jutalom sem maradt el, hiszen a Ha búcsúzom című dalom 8 nap alatt átlépte a 100000-es megtekintést. Talán ez volt az elmúlt időszak legmozgalmasabb nyara, két klippel jelentkeztem, és rengeteg koncertem volt.
– Mi várható az ősszel?
A munka folytatódik. Zsúfolt szeptember után repülök ki immáron 6. alkalommal a tengerentúlra Kanadába, hogy ismét kint koncertezzem. Ha gondoljátok, szívesen beszámolok majd legközelebb a kinti élményeimről.