Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Jáger Gyulát Amerikában értük utol: „A hazám Magyarország, a választott otthonom Kanada”

Jáger Gyula már rendszeres visszatérő Kanadába. A Sztár Limonádé a tengerentúlon érte utol az énekest, és elárulta, ezúttal milyen célból utaztak Amerikába. A részletekbe is beavatta lapunkat, és egy titokról is lerántotta a leplet.

– Hetedik alkalommal jársz Kanadában. Elárulod az olvasónak, hogy ezúttal milyen alkalomból utaztál a tengerentúlra?

Képzeljétek, ez már a 9. Hamarosan jubilálok. Idén rendezték meg Toronto belvárosában a legnagyobb Magyar fesztivált. Erre a rendezvényre hívott meg Balla Sándor úr, aki a főszervezője volt az eseménynek.

– Mennyi koncerten vagy túl ezúttal?

Csak ez az egy koncert volt betervezve most, de ahogy lejöttem a színpadról, már várt a Calgary Magyar ház vezetője és elkérte az elérhetőségemet, mert szeretné, ha náluk is fellépnénk.

– Gondolom, mint mindig, most is óriási sikert arattál.

Fantasztikus koncert volt, hiszen óriási nemzetközi közönség előtt játszottunk. Így szokásomtól eltérően angolul is énekeltem. Sőt, egy igazi meglepetéssel is készültünk, mert Ildi (az énekes párja – a szerk.) is énekelt velem egy duettet, ami még sosem fordult elő. Őt is nagyon imádta a közönség. Az egész nap folyamán állítólag 170 ezren fordultak meg a fesztiválon. Gondoljátok el, milyen mély víz volt Ildinek sok tízezer ember előtt énekelni. Csodásan megoldotta és a közönség nagyon hálás volt. Fantasztikus érzés volt ez a koncert. Mintha a mennyországban jártam volna, a lelkem, annyira örült, feltöltődött. Imádtam minden percét!

– Jutott időd a pároddal egy kis pihenésre is? Milyen programokon vettetek részt?

Igen, rengeteg kirándulást terveztünk a barátainkkal. Felmentünk északra, igazi különleges szép tájakat láttunk. Voltunk kint a Simco tavon hajózni, jetskizni. Bár ami igazi kuriózum az az, hogy a legújabb dalomra itt forgattunk klipet. Remélem, kíváncsian várják az olvasók.

– Mikor érkeztek vissza Magyarországra?

Sajnos már csak pár napunk maradt. Június 12-én megyünk haza. Mindig azt mondom, hogy ez volt a legjobb alkalom kint. Most is így gondolom. Az itteni barátainkkal már olyanok vagyunk, mint a családtagok. Ez mindent elmond. Egy biztos, a hazám Magyarország, a választott otthonom Kanada.