Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Joshi Bharat újra nyitott a szerelemre – „Soha ne mond, hogy soha”

Az indiai származású műsorvezető túl van élete egyik, ha nem a legnehezebb szakaszán. Mind a szakmai, mind pedig a magánélete mélypontra jutott, de ma már minden a legnagyobb rendben halad az életében. Bár az új szerelem még várat magára, Joshi Bharat bizakodva tekint a jövőbe. A sorselemző most a Sztár Limonádénak árulta el, hisz még az igaz szerelemben és bízik abban, hogy az élet, tartogat is számára még boldog éveket.

Joshi Bharat nem keresi görcsösen a szerelemet Fotó: Facebook

 

Rábízom magam a sorsra”

Hogy csalódtam-e a szerelemben? Ugyan, dehogy! Talán nem minden alakult úgy az életemben, ahogyan azt szerettem volna, de ezzel nem vagyok egyedül és persze ahogy mindenki más, én is túltettem magam a nehéz időszakon. Tudatosan ugyan nem keresem a szerelmet, de nyitott vagyok újabb érzelmekre és rábízom magam a sorsra, ahogyan azt tettem eddig is. Ha jönnie kell, hát jönni fog és éppen akkor, amikor itt lesz az ideje. Ha akarnám sem tudnám elkerülni, de hát miért is akarnám?!” – tette fel a kérdést nevetve Joshi, aki bevallotta, nem hisz a társkereső alkalmazások és az örök szerelemet hirdető cégek ígéreteinek, vagyis a hagyományos ismerkedés híve.

Már nem a hatalmas lánggal égő szerelem a fontos számára

Soha nem mond, hogy soha, de ez esetben biztosan állíthatom, hogy senki nem fog belém botlani egyetlen társkereső applikációt böngészve sem. Ha igen, akkor biztos lehet benne, hogy egy ál Joshi Bharattal van dolga. Én ugyanis a személyes ismerkedés híve vagyok és nagyon fontos számomra, a személyesen kialakított első benyomás. Egy kapcsolatban én már nem a hatalmas lángolást keresem, bár nyilván nem baj, ha az is megvan. Ennél sokkal fontosabb a lelki és intellektuális egyezés” – szögezte le a műsorvezető lapunknak, aki hozzátette, szórakozni sem indul útnak ismerkedési szándékkal, így a legvalószínűbb, hogy a sarki kisboltban, vagy a városban sétálva találkozik majd azzal a hölggyel, aki elrabolja a szívét és persze a lelkét.

Joshi Bharat szakmai élete is egyenesbe került, hiszen egy ideje minden hétfőn déltől saját rádióműsorral jelentkezik a Rádió Bézs frekvenciáján. És hogy stílszerű legyen, ismert hölgyekkel beszélget és rajtuk keresztül próbálja megfejteni a megfejthetetlent, vagyis a női lélek titkát.