Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kádár Mónika díjat nyert Cannes-ban – „Boldog szingli vagyok!”

Amikor az énekesnő benevezte a Koktél című dalának a klipjét a versenyre, nem gondolta, hogy ekkora sikert arat. Kádár Mónika nemrég ért haza a Francia Riviéráról, ahol ráadásul még unokája, Mia is díjat nyert.

Szigorú nemzetközi zsűri döntött arról idén is, ki nyerje meg a Best Music Video kategóriát Cannes-ban. És hatalmas meglepetésre magyar siker született, Kádár Mónika hozhatta el a díjat. Az énekesnő nagyon boldog, nagyon hálás és saját bevallása szerint nagyon komfortosan érezte magát a vörös szőnyeges díjátadón, imádta a kamerákat, a csillogást.

„Még most is alig hiszem el, hogy ez velem megtörtént – mesélte boldogan a Sztár Limonádénak Kádár Mónika. – Van ugye a két televíziós műsorom, a Koktél Mónikával és a Flört Mónikával, a főcímdalhoz, a Koktélhoz Olaszországban, a csodás Velencében készítettünk klipet, aminek Molnár Adrienne volt a rendezője, az operatőre is, az egészet telefonnal vettük fel. Sose gondoltam volna, hogy egy telefon ilyen jó minőségű filmet tud rögzíteni. Amikor megtudtam, hogy Cannes-ban lehet nevezni mobiltelefonos rövid filmmel, videóklippel, van ilyen kategória, nem késlekedtem. Úgy voltam vele, hogy egy próbát megér, de azt nem gondoltam volna, hogy nyerünk, ez hatalmas siker nekem is és Adrienne-nek is. És aztán odakint, csodavilág várt ránk, varázslatos volt.”

Az énekesnő azt mondja, a szakmai siker mellett az is boldoggá tette odakint, hogy amolyan családegyesítő program volt. Ugyanis Kozsótól született lányával és az unokájával Cannes-ban találkoztak.

„Végtelenül büszke vagyok, mert Mia unokám a legfiatalabb filmes alkotó díját nyerte meg. Nem elképesztő? Nagyi és unokája mindketten díjat nyertek. Érdekes, hogy Mia nem a lányom írói vénáját örökölte, hanem az én és Kozso előadói, mindig nyüzsgő vénáját. De a nagyapja persze erről nem tud, illetve erről sem, ugyanis nincsenek is kapcsolatban. Én arra külön büszke vagyok, hogy férfi, férj nélkül megteremtettem magunknak azt, hogy most Cannes-ban, ahol nagy drágaság van, ha a fiam – aki szintén ott volt velem – kinézett valami ruhadarabot, megengedhettem magamnak, hogy megvegyem. És tudod mit? Nem is kell nekem újabb férfi az életembe, nem felemelnek, hanem visszahúznak, megállok egyedül is a lábamon. Nem cserélnék senkivel, egy boldog szingli vagyok!”