Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kádár Mónika és Kozso közös lánya erotikus könyvvel hódította meg Amerikát

Amanda Amerikába költözött, hogy híres szülei árnyékából kilépve egyedül érvényesüljön, és igazi sikertörténettel tért vissza szülőföldjére. Kádár Mónika és Kozso közös lánya erotikus könyvével hódította meg a tengerentúlt, és most a magyar közönséggel is megosztja a történetét. Könyvét hamarosan magyarul is kiadják, és ha minden a terv szerint alakul, még film is készül a pikáns történetből.

Az énekes és a Zenebutik műsorvezetőjének lánya, művésznevén Amanda Ardens egy álmát vetette papírra. Mint mondja, mindig is szeretett írni, de sosem készült írónak. Az erotikus álom azonban mindent megváltoztatott. Édesanyja végtelenül büszke tehetséges lányára, szerinte szabad gondolkodású szülőkként nekik is szerepük volt a sikerben, amivel lánya is egyetért.
„Nálunk sosem volt otthon tabutéma a szex” – erősítette meg Amanda, édesanyja pedig azt is hozzátette, legjobb barátnőkként mindent megosztanak egymással.
„Nagyon büszke vagyok rá. A történet igazán ízlésesen van tálalva, nem perverz egyáltalán, amiben a jelenetek nagyon szépen vannak leírva. Az erotika szerintem mindenkiben benne van, emellett egy teljesen hétköznapi, normális életet élő 30 éves családanya, akinek van egy lánya.”

Amerikában csinálta meg szerencséjét Amanda

Hamarosan Magyarországon is polcokra kerül az írás, ami meghódította Amerikát. Amanda szerint az itteni közönség is készen áll a történetére, nem tartja prűdnek a magyarokat sem. De azt is elárulta, miért pont az Egyesült Államokban adták ki először a könyvet.
„Szerettem volna máshol is kipróbálni magam, egyedül érvényesülni. Magyarországon mindig is Kozso és Kádár Mónika lánya voltam, szerettem volna egyedül is bizonyítani” – magyarázta Amanda.
„A könyvből sorozatot fognak kiadni, és ha minden jól megy, még film is készülhet belőle” – árulta el a Sztár Limonádénak az író.