Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kádár Mónika nem vágyik kapcsolatra: Még egy ártatlan flörtbe se megyek bele

Kádár Mónika műsorának címe hiába Flört Mónikával, az életben inkább a szingli életet élvezi a műsorvezetőnő. Második házassága 16 év után tavaly ért véget és bár bőven akadnak udvarlói, a sok csalódás miatt még csak a flörtig se jut el velük. Volt férje is szerette volna újrakezdeni a kapcsolatukat, de Mónika őt is elutasította.

Kádár Mónikának jelenleg a munkája jelenti a szerelmet. Amióta pedig elvált, nemcsak ő virult ki, de a karrierje is elkezdett felfelé ívelni.

„Abban a 16 évben, amíg házas voltam, a karrierem megrekedt egy ponton és stagnált. Amióta viszont nincs mellettem a férjem, az is szárnyal. Rengeteget dolgozom, és jobbnál-jobb lehetőségek találnak meg. Rá kellett jönnöm, hogy én egyedül tudok kiteljesedni, eddig minden párom visszahúzott, és egyik sem épített igazán. Egyedül jobban tudok boldogulni az életben, nekem a boldogsághoz nincs szükségem egy férfira. Jól érzem magam a bőrömben, ha nem dolgozom, akkor a gyerekeimmel és az unokámmal töltöm az időt” – kezdte lapunknak az énekesnő, aki azt is elárulta, volt férje megpróbált vele mindent újrakezdeni, de ő elhajtotta.

Volt férje vissza akarta őt kapni

„Finoman elkezdett felém közeledni, miután véget ért az a kapcsolata, aki miatt elhagyott. Én viszont még az elején leállítottam. Nem akartam már vele folytatni, és a 12 éves közös fiunk sem díjazta, hogy mi újra együtt legyünk, mert most sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Arra viszont figyelek, hogy továbbra is baráti viszonyunk legyen, és ne úgy alakuljanak a dolgok, mint a nagylányom édesapjával, Kozsóval. Ez úgy tűnik, sikerül.”

Mónika nemcsak exférje, de más férfiak felé sem tud még nyitni. Bár a válásán teljesen túltette magát és lezárta a múltat, annyit csalódott már a pasikban, hogy nem tud nyitni feléjük.

Jelenleg nem vágyik a szerelemre, teljesnek érzi magát egyedül (Fotó: Facebook)

 

„Bezártam a szívem”

„Nem akarok ismét csalódni. Sajnos egyik eddig párkapcsolatom sem volt igazán jó. Emiatt egy vastag falat húztam fel, amit nagyjából lehetetlen áttörni. Még egy ártatlan flörtbe se megyek bele, annyira bezártam a szívem. A rajongóim között rengeteg férfi érdeklődik nőként is irántam, de én legfeljebb barátságot tudok nekik felajánlani.”

Ettől függetlenül nem tartja kizártnak, hogy még megtalálhatja őt az igazi. Azonban ezen egyáltalán nem görcsöl, a sorsra bízza a szerelmi életét.

„Azt gondolom, hogyha jönnie kell, majd megérkezik. Hiszek a sorsban, és abban, hogy jön, ha majd itt az ideje. Akkor bármennyire is próbálom majd kikerülni, nem fogom tudni. Keresni viszont nem fogom, mert szerintem felesleges” – tette hozzá a Sztár Limonádénak a műsorvezetőnő.