Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Karda Bea: Szülinapom volt, de majd januárban ünneplem meg

A kortalan énekesnő hivatalosan hétfőn ünnepelte születésnapját, de ezt valójában csak a rengeteg üzenet jutatta eszébe. Ő ugyanis három éve átírta lelkében a dátumot… Karda Beát nem volt könnyű utolérni, hiszen reggeltől folyamatosan csörgött a telefonja és ő mindenkivel beszélt néhány szót, akinek csak eszébe jutott, hogy 73 évvel ezelőtt, éppen ezen a napon született. Ugyanakkor bulit nem tart és szeretteit is arra kérte, csak szűk körben köszöntsék. A Sztár Limonádénak azt is elárulta, miért döntött úgy, hogy egy új dátumot tűz ki az ünneplésre.

Karda Bea újraírta születésnapja dátumát. Fotó: Facebook

 

Januárban ünnepel igazán

„Három évvel ezelőtt, január elején jöttek meg a leletek, amik igazolták, hogy újabb csatát nyertem a rák elleni háborúban, vagyis tünetmentes lettem Azóta két újabb vizsgálat volt ugyanakkor és ez lett az én új születésnapom. Sokkal inkább tartom ezt oknak az ünneplésre, mint azt, hogy 73 éves vagyok. Nem haragszom én a koromra és el is fogadom, de minek kéne ezt ünnepelni? Hát nem örömtelibb az a nap, amikor megmondták, hogy kaptam még egy kis időt a sorstól?” – tette fel a jogos kérdést az az énekesnő, aki hihetetlenül energikus, így el is hisszük neki az unalomig ismert strófát, mely szerint a kor tényleg csak egy szám. Karda Bea ma is az országot járja és szórakoztatja a közönséget éppúgy, ahogyan az elmúlt évtizedekben is tette.

Karda Bea januárban ünnepel. Fotó: Facebook

 

Még ma is ő a bulik lelke

„Reggelente nem egy hetven pluszos nőt látok a tükörben, ezért hát nem is adom meg az időnek azt az örömöt, hogy ennyinek érezzem magam. Ráadásul még eszébe jutok a szervezőknek, vagyis szerencsére szükség van rám a színpadon. Ezen a hétvégén is ezer kilométert pakoltunk bele az autóba Lacival, aki ha csak ideje engedi, elkísér a fellépésekre. Mire hazaértünk, mindketten elfáradtunk és talán ezért is felejtettem el, hogy születésnapom van hétfőn. Persze a férjem felköszöntött, ahogy mindig, de ébredés után elsőként az üzenetáradat figyelmeztetett, hogy milyen nap is van” – nevetett az énekesnő, aki megígérte lapunknak, hogy két év múlva nem csak januárban ünnepel majd, de tart egy igazi születésnapi bulit is, ahová meghívja a Sztár Limonádét is. Szaván fogjuk!