Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kiderült, mit tervez Rúzsa Magdi a Megasztár zsűrijében

Vége a várakozásnak, a TV2 leleplezte a 2024-ben visszatérő Megasztár zsűrijét. Az ötfős ítészcsapatot Rúzsa Magdolna, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabi alkotják. A győztesnek megváltozik az élete, az országos ismertségen kívül rekordnyereményt, 40 millió forintot is bezsebelhet. 

Az egész ország Megasztár-lázban ég, amióta a TV2 bejelentette 12 év szünet után visszatér a legendás műsora. Számos találgatás napvilágot látott az elmúlt hetekben arról, hogy kik döntenek majd a tehetségkutatóban. De most minden kiderült, a zsűri, ahogy azt már a nézők megszokhatták, ötfős lesz, tagjai pedig a jelenkori zenei élet csillagai, akik megszámlálhatatlan teltházas nagykoncertet adtak, arany- és platinalemezek, valamint díjak sorát zsebelték be az évek során. Az ítészek soraiban két korábbi győztes is helyet foglal, egyikük a második évad győztese, Caramel, a másik a harmadik széria első helyezettje, Rúzsa Magdolna.

„Jövőre lesz húsz éve, hogy először megjelentem a Megasztárban és nagyon-nagyon izgalmas visszajönni – nyilatkozta a TV2 kamerája előtt a zsűri egyetlen női tagja. – Most én segíthetek és kereshetem azt, akiben ott rejlik az a bizonyos „valami”. Sok mindent tudok, amit akkor még nem tudtam, amikor ott álltam a zsűri előtt, de talán pont azért, mert én is álltam ott, tudom, hogy ők mit éreznek, mit élnek át. Az a vágyam, hogy olyan tehetségeket találjunk, akik erre a pályára méltók és kell nekik ez a sorsfordító lehetőség.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Megasztár (@megasztartv2) által megosztott bejegyzés

 

Tagadhatatlan, hogy ez az ország kedvenc tehetségkutatója, és minden bizonnyal a legeredményesebb is. Ha ugyanis itt felbukkan egy tehetség, az jó eséllyel csodálatos karriert is fut majd. Olyan nagy nevek lettek ismertek a műsor által, mint Tóth Vera, Tóth Gabi, Caramel, Rúzsa Magdi, Király Viktor, Fekete Dávid, Tolvai Reni, Dér Heni, Kökény Attila, Radics Gigi és még sorolhatnánk. Mert ez az a műsor, ahol az álmok tényleg valóra válnak. 2012-ben volt utoljára Megasztár, most pedig – 12 év szünet után – ismét felvillannak a reflektorfények és ezzel a reménysugár.