Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Király Linda: Szépen, lassan megtanulom használni a testem

Király Linda

A harmadik adás végén veszélyzónába került, de a zsűri bizalmat szavazott neki. Szeretnék, ha Király Linda még többet megmutatna magából a Dancing with the Stars színpadán. Linda készen áll és egyre magabiztosabb.

Király Linda szép lassan levetkőzi gátlásait és megszabadul a lelkét régóta nyomó terhektől a Dancing with the Stars-ban. Talán maga sem gondolta, hogy ennyire ki fog nyílni, de amikor igent mondott a felkérésre pontosan ez volt a célja.

Molett nőként ugyan vannak gátlásai, de éppen ezért szeretné bebizonyítani, hogy a hozzáhasonló testalkatú nők is dögösek és szexik. A küldetését pedig, hétről-hétre értékeli és támogatja a zsűri, ahogy a nézők is. Linda pedig igyekszik ezt a bizalmat meghálálni a jobbnál-jobb produkciókkal.

Király Linda
Király Linda

Önbizalom növelő feladat ez most nekem. A tánc gyönyörű dolog és az is csodás, hogy szépen, lassan megtanulom használni a testem és az életem végéig hasznosíthatom” – mondta az énekesnő, aki bevallotta, okozott neki némi frusztrációt az is, hogy tudta, néha többet kell majd megmutatnia az alakjából. Tartott attól, hogy milyen ruhában kell majd a színpadra állnia.

Vannak bennem görcsök ilyen szempontból, hogy mi mindent kell majd kirakni. De a lényeg, hogy meg kell tanulnom szeretni önmagamat és azt, ami most van. Mindent ízléssel kell kezelni” – mondta Linda, akinek sokat számít a közönség véleménye, de mára megtanulta, hogyan kell figyelmen kívül hagyni a gonoszkodást, vagy a bántó kritikát.

A karrieremben már mindent kaptam: hideget, meleget és már tényleg nem érdekel mások gonosz véleménye. Azért nem, mert ők nem tudják, hogy mit éltem át, min mentem keresztül. A Dancingben való szereplésem, magammal szemben feladat és ezért is vállaltam. Az a lényeg, hogy jól érezzem magam és a jelenlegi helyzetet tudjam szeretni és elfogadni” – szögezte le az énekesnő, aki egyre inkább elsajátítja a tánc csínját-bínját.

A zsűri mindenképpen értékeli Linda igyekezetét és bizonyára a nézők is szívesen látják őt továbbra is szombatonként a táncparketten.