Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Új lendületet kapott Kökény Attila házassága – Elrabolta feleségét egy álomutazásra

Az énekes immáron harmadik alkalommal foglal helyet a TV2 Sztárban Sztár műsorában. Attila a produkció kezdése előtt egy romantikus álomnyaralásra utazott feleségével Mexikóba, hogy testben és lélekben is kipihenje magát az ország legnagyobb házibulijára. Arankával csodásan telt a vakációjuk, nagyon jót tett a házasságuknak a közös vakáció.

Kökény Attilára idén is rengeteg munka vár, ezért úgy döntött, az év elejét pihenéssel kezdi, ahol előre feltöltődik energiával a 2023-as évre. Feleségével egy igazi álomnyaralásra utaztak a csodás Mexikóba.

„Ez volt a legeslegjobb közös nyaralásunk”

A házaspár nagyon élvezte a romantikus nyaralást (Fotó: Facebook)

 

„Fantasztikus élmény volt, most először utaztunk télből a nyárba és nagyon élveztük minden pillanatát. Az időjárás, a tenger, az ételek és a látnivalók, minden elképesztő volt. 25 éve vagyunk házasok, és ez volt a legeslegjobb közös nyaralásunk, igazán maradandó emlék” – kezdte lapunknak Attila, aki úgy érzi, a házasságuknak is új lendületet adtak a közösen töltött napok.

„Nagyon jót tett a kapcsolatunknak, ami még most is kitart. Nem néztük a telefonunkat sem, csak egymásra és a pihenésre koncentráltunk. Meg akartunk élni együtt minden pillanatot. Én tényleg nagyon sokat dolgozom, a hétköznapokban alig van időnk egymásra, most viszont mindent bepótoltunk utólag és előre is. Fájó szívvel jöttünk haza, de biztos, hogy amint lehet, ismét elutazunk.”

„Nekem az számít, mennyire szórakoztató az adott produkció”

A vakáció azonban véget ért, Kökénynek hamar vissza kellett rázódnia a hétköznapokba, hiszen rengeteg feladat vár rá. Többek között a Sztárban Sztár zsűrijében pontozza hétről-hétre a profi előadókat.

A Sztárban Sztár idei zsűrije: Kökény Attila (balról), Marics Péter, Tóth Andi, Kiss Ramóna és Papp Szabi (Fotó: Facebook)

 

„Engem meglepett, hogy ismét ennyi kiváló énekest sikerült találni. Nagyon vártam, hogy mindenki kihozza magából a legjobbat. Úgy vettem észre, a nézők és az előadók is szeretik ezt a műsort, és presztízsnek számít ebben szerepelni” – mesélte Kökény, aki idén sem szőrösszívű a pontokat illetően.

„Én nem vagyok szigorú zsűri, nem is tudnék az lenni, hiszen a kollégáim állnak a színpadon, akik hatalmas tehetséggel rendelkeznek. Nekem az számít, mennyire szórakoztató az adott produkció. Azt például imádom, amikor a fiúk nőt alakítanak, remélem idén is sok ilyen előadást láthatunk majd. Minél többször akarom a fiúkat női ruhában látni” – mosolygott Attila.

Az énekes hozzátette, ha egy tehetségkutatóban ülne, bizonyára sokkal szigorúbban venni a szerepét, hiszen egykori Megasztárosként tudja mennyire fontos a teljesítmény.

„Szívesen lennék tehetségkutatóban zsűri vagy mester, de akkor sokkal keményebb és igazságosabb lennék. Egy amatőr, kezdő énekesnél nagyon fontos, hogy már az elején megtanulják, mivel is jár ez a szakma” – fűzte hozzá.