Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kökény Dániel: Kenyérkereső ember lettem a családban

A TV2 Sztárban Sztár leszek! harmadik évadának győztese élete a tehetségkutató óta 180 fokos fordulatot vett. Végre azt csinálhatja, amire mindig is vágyott: dalokat ír és fellépésekre jár. A lányok is ostromolják, de ő egyelőre nem keresi a szerelmet.

Kökény Dániel élete néhány hét alatt fenekestül felfordult. A 17 éves fiú nem hitte volna, hogy miután a verseny középdöntőjéből búcsúznia kellett, úgy hozza az élet, hogy ő lesz a műsor harmadik
évadának győztese.

„Hatalmas sokként ért, hogy én győztem”

„Csalódott voltam, amikor Pápai Joci elküldött, de amikor lenyugodtam úgy gondoltam, mindennek megvan az oka. Végül a sors úgy alakította, hogy Réka sérülése miatt csak bekerültem az élő showba. Tényleg nagyon sok tehetséges versenytársam volt, de igyekeztem nem másokkal foglalkozni, hanem csak magammal és élvezni a műsort, megélni az egészet” – kezdte lapunknak a fiatal tehetség, aki mesterével nagyon könnyen együtt tudott dolgozni, hiszen Joci hasonló lelkületű ember, mint ő. Bár Dani a zsűritől többször kapott negatív kritikát, amik nem estek számára mindig túl jól, de utólag rájött, hogy igazuk van, és arra koncentrál, hogy fejlődjön.

„Persze, sokszor átfutott az agyamon, hogy de jó lenne megnyerni a versenyt, mégis hatalmas sokként ért, hogy én győztem. Abban a pillanatban, hogy Tilla kimondta a nevem 180 fokos fordulatot vett az életem, és elkezdődött a saját karrierem.”

Kökény Dániel minden álma valóra vált (Fotó: TV2)

„Most a munkámra szeretnék fókuszálni, nem a szerelemre”

Az énekes azóta megállás nélkül dolgozik. Dalokat ír és fellépésekre jár.
„Beindult a komolyabb munka. Folyamatosan írom a dalokat, hamarosan egy meg is fog jelenni, és szeretném, ha idén minél több szerzeményemet ki tudnám adni. Már a Sztárban Sztár leszek! alatt is voltak fellépéseim, és ezek azóta is vannak. Kenyérkereső ember lettem a családban, aminek nagyon örülök, mert jól jön a pénz. Bízom benne, hogy a munkámmal és a 10 millió forintos pénznyereményemmel tudok a családom számára szerezni egy biztos otthont, ahol nyugalomban élhetünk” – mondta Dani, akinek rengeteg rajongója van.

A 17 éves fiú kapta a nézőktől a legtöbb szavazatot (Fotó: TV2)

„Nagyon hálás vagyok nekik, hiszen hozzásegítettek ahhoz, hogy valóra válthassam az álmaimat. Főként lányok követnek be, és akad, aki érdeklődik is irántam. Most a munkámra szeretnék fókuszálni, nem a szerelemre. Ha sikerült biztos karriert felépíteni, utána jöhet minden más. Ehhez viszont még sokat kell dolgoznom.”