Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Könyv jelent meg Sláger Tibóról – „Szeretnénk ismét valami maradandót alkotni, értéket teremteni”

Sláger Tibó már-már megszámlálhatatlan mennyiségű albumot adott ki. A sikeres dalszerző és énekest, rengeteg aranylemezzel, platinalemezzel jutalmazták. Azonban most egy újabb mérföldkőhöz érkezett a karrierje, ugyanis nemrég egy könyv jelent meg róla.

Sláger Tibó 2022. február 18-án harmadik alkalommal kapott agyvérzést. Másfél hónapot töltött kórházban. Hosszú volt a felépülése, ugyanis sztrókja komoly problémákat hagyott hátra, újra kellett tanulnia írni, olvasni, járni. Bő két évvel a történtek után szerencsére már jó hírrel tudott beszámolni egészségi állapotáról.
Szerencsére elmondhatom, hogy már nagyon jól vagyok, visszatért az eredeti munkamorálom, ismét jól érzem magam a bőrömben! Sokat vagyok a szabadban, és élvezem, hogy közeleg a várva várt nyár! – kezdte a Sztár Limonádénak Tibó.

Barátja írta a „Barátom, Sláger Tibó” című könyvet

A dalszerző-énekesnek az élete nemrég újabb mérföldkőhöz érkezett, ugyanis derült égből villámcsapásként érte, amikor egy rendkívüli „felkérést” kapott.
Magam is meglepődtem a körülöttem zajló események sorától. Ugyanis az történt, hogy felkeresett egy régi kedves ismerősöm azzal a kissé bizarr ötlettel, hogy mit szólnék hozzá, ha írna rólam egy könyvet. Őszintén bevallom, ez nekem soha nem jutott volna eszembe, meglepett, de aztán később már kezdtem barátkozni a gondolattal, s mivel mindig is nyitott voltam az új kihívásokkal szemben, így hát rábólintottam – mesélte a mulatós sztár. – Kovács Arnold barátom a könyv szerzője, akiről fontos tudni, angol-magyar szakos tanár, újságíró. Médiaszakemberként dolgozott Pápán, ezen túl pedig nemzetközi fuvarszervezéssel is foglalkozik, valamint kitűnő zenész. Elmondta az elképzeléseit, pontosabban azt, hogy nem életrajzi könyvet szeretne készíteni rólam, hanem teljesen egyedi, speciális módon fog dolgozni. Az ő szemén keresztül szeretett volna engem bemutatni, úgy, ahogy ő lát engem, egy zenészt, egy előadót, egy férjet, apát, barátot. Innen kapta a könyv a találó címet is: „Barátom, Sláger Tibó” – árulta el a zenész magazinunknak.

Pozitív visszajelzéseket kaptak az olvasóktól

Innentől fogva felgyorsultak az események, beindult a munka, és szépen kezdett körvonalazódni a könyv felépítése.
Arnold nagyon komolyan gondolta, szorgalmasan gyűjtötte a forrásanyagot, heti egy alkalommal ültünk össze egyeztetni. Törekedett a hitelességre, olyannyira, hogy beszállt a zenekari formációba is, hogy minden rezdülést és kulisszatitkot láthasson. Eljött a fellépésekre, és aktívan részt vett a koncerteken. Ezzel párhuzamosan felszínre kerültek a történetek, néha egy-egy dal elkészítésének sztorija. Váltják egymást az izgalmas és érdekes történetek, színes fotókkal illusztrálva. Szerepet vállaltak hazánk legnépszerűbb könnyűzenei előadói egy rövid riportra, hogy mit gondolnak és milyen kapcsolatokat ápolnak velem. Megszólal Poór Péter, Madár Veronika, Fásy Ádám, Bunyós Pityu is. De említhetném MC Hawer és Tekknőt, Márió a harmonikást, Jollyt, Postás Józsit, Liszter Sanyit, Sihell Ferryt is, de hogy még kik nyilatkoztak rólam, az kiderül a könyvemből – mondta sejtelmesen Tibó, aki érdeklődésünkre azt is elárulta, milyen reakciót várnak a könyv olvasóitól. – Sikeresen megjelent a könyv, már a boltokban minden kedves érdeklődőnek elérhető. Az eddigi visszajelzések alapján szépen fogyogat, nagyon biztatóak az eredmények. Fontos megjegyeznem, hogy nem anyagi érdekek miatt vágtam bele, mert ez számunkra ismeretlen, kockázatos út. Vállalva minden nehézségét, egészen más motivált bennünket, szeretnénk ismét valami maradandót alkotni, értéket teremteni – emelte ki Tibó.

Tele van tervekkel

A slágergyárosként is emlegetett dalszerző a könyv megjelenése után is tele van tervekkel, melyet örömmel osztott meg a Sztár Limonádé olvasóival.
Szeretnék még egy válogatáslemezt megjelentetni, amin két vadonatúj dal is szerepelni fog, sorrendben az 5. Best Of lemez a Péntek 13. című sláger dalom nevét fogja viselni. Természetesen a Zenebona című televíziós műsor is folytatódni fog, júliusban lesz a következő évad forgatása. Az idei év sem fog szűkölködni fellépésekben, mert országszerte sok helyen lesz alkalmam találkozni a közönséggel – avatta be lapunkat az énekes.