Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Korfanti Feri mesehősök bőrébe bújva mulattat

Korfanti Ferenc Fotó: Facebook

Korfanti Feri sokoldalú énekes, ráadásul színészként a tévé képernyőjén is sokszor láthatják a nézők. S ha ez nem lenne elég, a színpadon most kedvelt mesehősök bőrébe bújva szórakoztatja a nagyérdemű közönséget.
„Operett-musical szakon végeztem, a színház is otthonos terep” – mesélte a Sztár Limonádénak Korfanti Feri.
„A Pódium Színházzal járjuk az országot, a legkülönbözőbb városokból kapunk felkéréseket. Ötvenperces mese-musicalekben játszom. A Lúdas Matyiban Döbrögit alakítom, a Vukban Karakot és Vahúrt játszom. És nemrég rám osztották Dr. Bubó szerepét is. Énekelni és táncolni is kell, ám ez nem riaszt meg, ez is a munka része, becsülettel megtanulom a koreográfiákat is” – tette hozzá az előadó.

Korfanti Feri Dr. Bubóként

Korfanti Feri Dr. Bubóként lép színpadra a színházi társulatával Fotó: Korfanti Ferenc 

Feri kérdésünkre azt is elárulta, hogy ő maga hogyan viszonyul az orvosokhoz: sokan ugyanis rettegnek, ha kórházi közegben kell tartózkodniuk.
„Bátran járok orvoshoz, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy nagyjából huszonöt éve voltam utoljára. A legkomolyabb beavatkozás a térdműtétem volt, az is még 1992-ben. Nem vagyok betegeskedő típus, ha mégis elkap egy nátha, a népi gyógymódokban hiszek: forró tea, forró fürdő. Nem vagyok tipikus „férfi beteg”, aki úgy gondolja, hogy egy férfi nátha rosszabb, mint a nőknek a szülés” – viccelődött Feri. „Gyerekként is hiába volt olykor lázam, inkább kint játszottam.”

Korfanti Feri a társulatával a Lúdas Matyit és a Vukot is színpadra viszi
Korfanti Feri a társulatával a Lúdas Matyit és a Vukot is színpadra viszi Fotó: Korfanti Ferenc

 

Visszakanyarodva a színészi szerepekhez: Korfanti Ferenc állítja, nem tud elég hálás lenni a sok lehetőségért, felkérésért, amiket kap.
„Az RTL szinte minden sorozatában kaptam már kisebb-nagyobb szerepet, a Mi kis falunktól kezdve a Keresztanyun át a Drága örökösökig, szinte minden műsorba felkértek, s már a Barátok közt indulásánál is számítottak rám. De a TV2-es Jóban Rosszban című sorozatban is szerepeltem, és az HBO-n az Aranyélet négy évadában játszottam Thuróczy Szabolcsék mellett” – sorolta a teljesség igénye nélkül az énekes, majd elismerte: „Az egyetlen szívfájdalmam, hogy nagyjátékfilmbe még nem kértek fel, de ami késik, nem múlik!”
Mindemellett zenei karrierjét sem hanyagolja el: tavaly decemberben menyasszonyával, Grasics Anitával közös albumot adtak ki, a Sztár Limonádé évindító válogatáslemezére pedig az érzelmes Cseresznyevirág című dallal kerültek fel. Tavaly mindketten elnyerték az Esélyegyenlőségi és a Magyar Tolerancia díjat is. Sorra jelennek meg közös és szóló dalaik, év végére pedig újra közös lemezt adnának ki.
„Rendkívül hálásak vagyunk a Trimediónak a sok lehetőségért, mindenképpen szeretnénk meghálálni, de hogy pontosan hogyan, azt még nem árulhatjuk el!”

Korfanti Ferenc és Grasics Anita immár jegyespárként zenél együtt
Korfanti Feri és Grasics Anita immár jegyespárként zenél együtt Fotó: Korfanti Ferenc