Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kósa L. Adolf és felesége nem várt sokat az esküvővel: Két hét ismeretség után összeházasodtunk

Kósa L. Adolf a kilencvenes évek egyik legkeresettebb tévése volt, olyan műsorok köthetőek a nevéhez, mint az Álompár, a Ki vagyok én? vagy a Szerelem első látásra. Ám ő a csúcson abbahagyta, és visszavonult a médiától. Most, több évtized után azonban ismét feltűnik a képernyőn, de ezúttal szereplőként felesége, Rita oldalán.

Május 8-án indul a TV2 Párharc második évada, ahol ismét hét mindenre elszánt, bátor sztárpár száll harcba a győzelemért. A versenyzők között talán a legnagyobb meglepetést Kósa L. Adolf kiléte okozta, hiszen már évtizedek óta távol a képernyőtől, az üzleti életben tevékenykedik. Most azonban feleségével mégis igent mondtak a felkérésre.

„Ha lehet, még szorosabb lett a köztünk lévő kötelék”

„Mind a kettőnket meglepte, hogy igent mondtuk a felkérésre, de valami miatt hajtott a kíváncsiság minket. Az előző évadot nem láttuk, nem tudtuk, hogy mire számítsunk, így nem is igen készültünk rá. Jobb is volt így, mert lehet, ha tudtuk volna, hogy mi vár ránk, nem vágunk bele” – kezdte nevetve az egykori tévésből lett üzletember, aki utólag nem bánja, hogy részt vettek a Párharcban, mert rengeteg élménnyel gazdagodott. Élvezte a társaságot, sok barátságot kötött és feleségével is pozitívan hatott a házasságukra a közös kihívás.

„Engem nagyon meglepett az, hogy Adolf mennyire ügyes és kitartó volt. Azt gondolom, a bent megéltek után, ha lehet még szorosabb lett a köztünk lévő kötelék” – hangsúlyozta Rita.

„Tényleg mindig számíthatunk egymásra”

„Én eddig is tudtam, hogy minden nehézségben, kihívásban támogat engem a feleségem, de most még inkább meggyőződtem arról, hogy mi tényleg mindig számíthatunk egymásra. Rita egy borzasztóan bátor, kitartó, talpraesett nő, rettentően büszke vagyok arra, hogy mellettem van immáron tizenegy éve” – tette hozzá Adolf.

Adolf és Rita 11 éve élnek boldog házasságban (Fotó: Facebook)

A házaspár mindig is vakmerőnek tartotta magát, már a kapcsolatuk elején felgyorsultak az események, ők azonban akkor sem hezitáltak, mondhatni rohamtempóban kezdték meg a közös életüket.

„Többször láttuk egymást, de nem azonnal nyitottunk a másik felé. Amikor viszont leültünk beszélgetni, elsőre szerelmes lettem. Két hét ismeretség után össze is házasodtunk. Én akkor már negyvenöt éves voltam, nem volt időm várni. Ebben a korban már nem szerencsés hosszú ideig jegyben járni. Mind a ketten biztosak voltunk az érzéseinkben, nem volt mire várni. 19-re lapot húztunk, és hát bejött” – fogalmazott az üzletember. Ritának és Adolfnak tíz évvel ezelőtt született meg közös kisfiuk, Nimród, így ketten összesen öt gyermekkel büszkélkedhetnek.