Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Különleges felkéréseket kap Joseph Martin: „Nagyon megtisztelő és felemelő érzés mindez”

Joseph Martin nemrég jelentette meg a Sztár Limonádé mellékleteként új albumát, de máris a következőre készül. Ráadásul romantikus slágerét fiatal párok is imádják, és többen esküvőjükre is ezt a zenét választják.

– Nagyon tartalmas és mozgalmas nyaram van, élvezem minden pillanatát fellépésekkel, zenélésekkel, Tv felvételekkel. Ami nagy öröm számomra, hogy sok pár választja a „Csak szeress nagyon” című romantikus dalomat nyitótáncuknak az esküvőjükön és felkérnek hogy élőben elénekeljem – büszkélkedett a fiatal énekes.

– Nagyon megtisztelő és felemelő érzés mindez, hogy ott lehetek, elénekelhetem és ezzel hozzájárulhatok ahhoz, hogy felejthetetlen legyen számukra ez a nap – fogalmazott Joseph, aki nem áll meg, további terveit sorban valósítja meg.

Legutóbbi nagylemeze platina fokozatot ért el Fotó: Sztár Limonádé

 

– Közben dolgozom az új dalaimon, készül a 2. Joseph Martin album, nagyon várom a pillanatot, hogy majd megmutassam a rajongóimnak, de ez még odébb lesz egy picit –súgta meg az énekes.

– A feleségem szerint egy olyan új album fog születni, hogy az ember nem fog tudni parancsolni a lábának, amikor meghallja és szerinte egy másik oldalamat is fogja képviselni. Bízom benne, hogy ez valóban így lesz pozitív értelemben és táncra perdülnek a nem táncos lábak is – mesélte az Erdélyben élő énekes.

– A legnagyobb álmom az, hogy belopjam magam az emberek szívébe, kövessék munkásságomat, szeressék, hallgassák dalaimat, és hogy eljussanak minden érzelmes, szerelmes emberhez. Ezzel azt szeretném mondani, hogy találják meg magukat a dalaimban, hisz a világon ez a legfontosabb, hogy boldogok legyünk, szeressünk és szeressenek. A másik pedig egy díj lenne vagy akár több is lehet, ezáltal elismerve munkásságomat. Álmodozom egy saját zenés Tv műsorról is, de ez még legyen a jövő titka. A közeljövő még sok mindent tartogat számomra úgy érzem, gőzerővel szeretnék dolgozni az újabbnál újabb dalaimon, új lemezen, videoklipeken.